PopulærtDP World TourSøren Hansen er tilbage på Europa Touren

Søren Hansen er tilbage på Europa Touren

Søren Hansen spiller på Europa Touren i denne uge, da han har fået en turneringsinvitation til Real Club Valderrama Open de España hosted by the Sergio Garcia Foundation.

Sergio Garcia er vært på Valderrama, hvor der er hele ni danske deltagere. De øvrige er Thorbjørn Olesen, Søren Kjeldsen, Thomas Bjørn, Lucas Bjerregaard, Morten Ørum Madsen, Joachim B Hansen, Jeff Winther og Lasse Jensen.

Søren Hansen mistede sit Europa Tour kort sidste år, hvor han blev nr. 174 på Race to Dubai ranglisten.

Han deltog i tourskolen i november, men missede cuttet til de to finalerunder. Det er også hans seneste turnering, da han ikke har spillet turneringer i år. På verdensranglisten er han nr. 996.

To Europa Tour sejre og Ryder Cup 2008
42-årige Søren Hansen har spillet 452 Europa Tour turneringer. Han vandt Murphy’s Irish Open 2002 og Mercedes-Benz Championship 2007.

I 2008 var han på Ryder Cup holdet, så han er den eneste dansker udover Thomas Bjørn, som har spillet Ryder Cup.

Udover de to sejre har han haft syv andenpladser, ni tredjepladser og ialt 57 top-10 placeringer på Europa Touren. Med en Europa Tour indtjening på € 9,1 mio. er han nr. 42 på Career Money List.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte fra Valderrama. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Nicolai Højgaard spiller med i Canadian Open

Rory McIlroy er dobbelt forsvarende i Canada, og verdens nummer tre er naturligvis storfavorit til at levere et hattrick i RBC Canadian Open. Nicolai...

Verdensranglisterne, 5. juni 2023

Med sin fjerde PGA Tour sejr er Viktor Hovland tilbage i top-5, mens Tom McKibbin rykkede i top-175 med sin første DP World Tour...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk