PGA Tour ChampionsSteen Tinning på Champions Tour i denne uge

Steen Tinning på Champions Tour i denne uge

Med en 3. plads i tirsdagens kvalifikationsturnering har Steen Tinning sikret sig en plads i Mississippi Gulf Resort Classic på Champions Tour.

Steen Tinning gik runden i -4, og sluttede på en delt 3. plads. Top-5 kvalificerede sig til ugens turnering, som spilles fra fredag til søndag.

Det begyndte ellers ikke for godt, da han var +1 efter de første 9 huller på banens bag-ni. På for-ni kom der gang i putteren, og Steen Tinning lavede fem birdies.

Tinning skriver på sin blog, at han på det afsluttende hul slog andetslaget ind til godt en ½ meter fra hullet. Han fortæller også. at det er et resultat af hårdt arbejde de seneste måneder, som nu også viser sig i turneringerne.

Patrick Burke vandt kvalifikationen i -8 foran Scott Parel i -6, mens Steen Tinning delte 3. pladsen i -4 med Tim Thelen.

David Frost er forsvarende mester i Mississippi Gulf Resort Classic. Præmiesummen er på $ 1,6 mio., hvoraf vinderen får $ 240.000.

Mississippi Gulf Resort Classic Open Qualifier, resultat

28 danske Challenge Tour sejre

24-årige Rasmus Neergaard-Petersen vandt sin første Challenge Tour sejr i Kolkata Challenge. Det var den 28. danske Challenge sejr gennem årene. Efter tre danske Challenge...

Se alle Nicolai Højgaards slag under Ryder Cup 2023

Det er næsten et halvt år siden at Europa og Nicolai Højgaard vandt Ryder Cup 2023, men der bliver fortsat produceret videoer med forskellige...