PGA Tour ChampionsSteen Tinning på Champions Tour i denne uge

Steen Tinning på Champions Tour i denne uge

Med en 3. plads i tirsdagens kvalifikationsturnering har Steen Tinning sikret sig en plads i Mississippi Gulf Resort Classic på Champions Tour.

Steen Tinning gik runden i -4, og sluttede på en delt 3. plads. Top-5 kvalificerede sig til ugens turnering, som spilles fra fredag til søndag.

Det begyndte ellers ikke for godt, da han var +1 efter de første 9 huller på banens bag-ni. På for-ni kom der gang i putteren, og Steen Tinning lavede fem birdies.

Tinning skriver på sin blog, at han på det afsluttende hul slog andetslaget ind til godt en ½ meter fra hullet. Han fortæller også. at det er et resultat af hårdt arbejde de seneste måneder, som nu også viser sig i turneringerne.

Patrick Burke vandt kvalifikationen i -8 foran Scott Parel i -6, mens Steen Tinning delte 3. pladsen i -4 med Tim Thelen.

David Frost er forsvarende mester i Mississippi Gulf Resort Classic. Præmiesummen er på $ 1,6 mio., hvoraf vinderen får $ 240.000.

C More Golf sender turneringen direkte. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Mississippi Gulf Resort Classic Open Qualifier, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

The One, The Open

Vi har også vist videoen ovenfor de seneste år, men bliver aldrig trætte af stemningen i den fantastiske pr-video om The Open. I videoen beskrives...

De sidste forberedelser – Inside The Open, onsdag

Onsdag er det tid for de sidste forberedelser inden det går løs, og  der er ikke Pro-Ams op til majors, så det er lidt...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk