PGA Tour ChampionsSteen Tinning på Champions Tour i denne uge

Steen Tinning på Champions Tour i denne uge

Med en 3. plads i tirsdagens kvalifikationsturnering har Steen Tinning sikret sig en plads i Mississippi Gulf Resort Classic på Champions Tour.

Steen Tinning gik runden i -4, og sluttede på en delt 3. plads. Top-5 kvalificerede sig til ugens turnering, som spilles fra fredag til søndag.

Det begyndte ellers ikke for godt, da han var +1 efter de første 9 huller på banens bag-ni. På for-ni kom der gang i putteren, og Steen Tinning lavede fem birdies.

Tinning skriver på sin blog, at han på det afsluttende hul slog andetslaget ind til godt en ½ meter fra hullet. Han fortæller også. at det er et resultat af hårdt arbejde de seneste måneder, som nu også viser sig i turneringerne.

Patrick Burke vandt kvalifikationen i -8 foran Scott Parel i -6, mens Steen Tinning delte 3. pladsen i -4 med Tim Thelen.

David Frost er forsvarende mester i Mississippi Gulf Resort Classic. Præmiesummen er på $ 1,6 mio., hvoraf vinderen får $ 240.000.

C More Golf sender turneringen direkte. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Mississippi Gulf Resort Classic Open Qualifier, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Thomas Bjørn ser tilbage på Ryder Cup højdepunkter

Thomas Bjørn har fået genvalg som vicekaptajn til Ryder Cup 2025, og i den forbindelse har Ryder Cup Europe lavet videoen ovenfor. Her præsenteres Thomas...

Nu er Guy Kinnings direktør for European Tour Group

Den 2. april 2024 overtog Guy Kinnings jobbet som direktør for European Tour Group, som bl.a. står bag DP World Tour og Challenge Tour....

De fem nyeste artikler på 19hul.dk