AnbefaletTiger: - Målet er at spille majors i 2023, og så måske...

Tiger: – Målet er at spille majors i 2023, og så måske…

Tiger trak sig fra Hero World Challenge, da han efter eget udsagn kan slå alle slag, men ikke kan holde til at gå. Tiger er ramt plantar fasciitis, der er en betændelse i undersiden af foden, og det er ikke mange turneringer han forventer at spille i 2023.

– Målet er at spille majors, og så måske en eller to turneringer mere. Det er det hele. Det er fysisk hvad jeg kan holde til, sagde Tiger på pressemødet op til turneringer og fortsatte:

– Jeg sagde det også i begyndelsen af året, at der ikke er så meget tilbage i benet, så jeg gør mig klar til de største og måske rammer lynet ned i en flaske (talemåde om at opnå det nærmest uopnåelige, red.) så jeg er med fremme med en mulighed for at vinde.

Har kun spillet tre majors i år – mere end Tiger forventede

Tiger har kun spillet tre turneringer i år med en 47. plads i Masters, han trak sig efter tredje runde af US PGA Championship, mens han missede cuttet i The Open. Det var mere end han forventede.

– Jeg forventede ikke, at jeg kunne spille tre majors i år. Vi håbede på The Open, så at jeg kunne spille yderlige to majors var meget positivt, sagde Tiger.

Selvom Tiger meldte afbud til Hero World Challenge, så forventer han at  spille generationsturneringen PNC Championship med sin søn Charlie, da man kører i buggy under den turnering, som er sanktioneret af PGA Tour Champions.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Spieth, Hovland og Gareth Bale er hovednavnene på Pebble Beach

Det er tid til den traditionsrige AT&T Pebble Beach Pro-Am, hvor PGA Touren har besøg af en lang række kendisser fra sportens og kulturens...

Challenge Tourens 2023 sæson

Der spilles om flere penge end nogensinde før på Challenge Touren, hvor 2023 sæsonen kommer består af mindst 29 turneringer i 18 forskellige lande. Mindst...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk