PopulærtPGA TourSe Nicolai Højgaard i PGA Tour, Talk of the Tour podcast

Se Nicolai Højgaard i PGA Tour, Talk of the Tour podcast

Op til Valero Texas Open var Nicolai Højgaard gæst i PGA Tourens “Talk of the TOUR Podcast”. Det er en podcast, men det 16 minutter lange interview kan også ses og høres i videoen ovenfor.

Her taler Nicolai Højgaard bl.a. om udfordringen med at rejse frem og tilbage fra USA og Europa, så fokus er på USA og PGA Tour frem til PGA Tour sæsonen afsluttes i august.

Han taler bl.a. også om planerne om at finde en fast base i USA, og hvordan Thomas Bjørn hjælper som en mentor og Søren Hansen som træner, om Ryder Cup og Masters.

Videoen ovenfor er kun med Nicolai Højgaard, men hele “Talk of the TOUR Podcast” afsnittet, der varer 31 minutter, kan findes hos diverse udbydere af podcasts. Det er episode nr. 583, og man kan bl.a. finde den direkte på apple.com her, hvor det også kan afspilles i en browser på en computer.

Klarede cuttet, men er langt tilbage i Valero Texas Open

Inden finalerunden af Valero Texas Open fører Akshay Bhatia i -15 foran Denny McCarthy i -11 og Brendon Todd i -8.

Thorbjørn Olesen er nr. 11 i -4, mens Nicolai Højgaard er nr. 64 i +3.

discovery+ og Eurosport sender direkte. Se sendetiderne på 19hul.dk/tv.

Valero Texas Open, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Schauffele og Morikawa foran tætpakket leaderboard i US PGA

Ingen er stukket af fra feltet, og mange spiller med om sejren i US PGA Championship, men de tre danskere er dog udenfor topstriden. Anden...

Christofer Rahm på Challenge Touren efter tre Nordic League sejre i år!

Svenske Christofer Rahm vandt Stora Hotellet Fjällbacka Open på den svenske Cutter & Buck Tour. Det var hans tredje Nordic League sejr i år,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk