Korn Ferry TourSteven Fisk vandt Club Car Championship

Steven Fisk vandt Club Car Championship

Steven Fisk vandt Club Car Championship at The Landings Golf & Athletic Club på Korn Ferry Tour efter omspil.

Rob Oppenheim og Steven Fisk, med tre birdies på de sidste 4 huller, sluttede i -14 inden 26-årige Steven Fisk vandt sin første Korn Ferry Tour sejr efter omspil.

John Pak var dagens bedste med en runde i -9, som gav ham en delt 3. plads i -12 sammen med Max McGreevy og Philip Knowles.

Det var som nævnt første sejr til Steven Fisk, der spillede Wallker Cup i 2019. I 51 Korn Ferry Tour turneringer havde han hidtil kun haft én top-10 placering med en 6. plads i Utah Championship presented by Zions Bank 2023.

Club Car Championship at The Landings Golf & Athletic Club, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Schauffele og Morikawa foran tætpakket leaderboard i US PGA

Ingen er stukket af fra feltet, og mange spiller med om sejren i US PGA Championship, men de tre danskere er dog udenfor topstriden. Anden...

Christofer Rahm på Challenge Touren efter tre Nordic League sejre i år!

Svenske Christofer Rahm vandt Stora Hotellet Fjällbacka Open på den svenske Cutter & Buck Tour. Det var hans tredje Nordic League sejr i år,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk