Alt tyder på at Thorbjørn Olesen gør comeback på Europa Touren i den kommende uge, da han fortsat står på deltagerlisten til Hero Open på Forest of Arden Marriott Hotel & Country Club. Den spilles fra torsdag den 30. juli til søndag den 2. august.

Thorbjørn har ikke spillet på Europa Touren det seneste år siden WGC – FedEx St Jude Invitational i juli 2019, da han den 6. august 2019 blev suspenderet af Europa Touren. Den suspendering blev ophævet med øjeblikkelig virkning i begyndelsen af juli, og nu er han så igen med på højeste niveau.

WGC – FedEx St Jude Invitational spilles også i den kommende uge sideløbende med Hero Open, men ingen danskere er kvalificeret til WGC turneringen i år…

Thorbjørn er fortsat tiltalt for seksuelt overgreb, fuldskab og vold ombord på et fly, men har erklæret sig ikke-skyldig i anklagen. Grundet COVID-19 er sagen forsinket, så den først er berammet til at begynde i december 2021.

Thorbjørn blev nr. 7 i Danish PGA Championship

Thorbjørn har spillet én turnering siden GC – FedEx St Jude Invitational, da han deltog i Jyske Bank Danish PGA Championship presented by FREJA i HimmerLand. Her blev han nr. 7. da Marcus Helligkilde vandt.

På et pressemøde op til turneringen udtalte Thorbjørn sig for første gang offentligt om sagen:

– Jeg er utrolig ked af det, der er sket. Jeg vil gerne sige undskyld til alle de danskere, der har supportet mig i lang tid. Det er ikke noget, jeg ville have, der skulle ske, og det er jeg utrolig ked af, sagde Thorbjørn bl.a. på pressemødet.

7 – 8 danskere i feltet

Udover Thorbjørn Olesen står også Rasmus Højgaard, Thomas Bjørn, Joachim B Hansen, Jeff Winther, Søren Kjeldsen og Benjamin Poke også på deltagerlisten.

I skrivende stund er Nicolai Højgaard anden reserve, så han vil med stor sandsynlighed også komme med i feltet, mens Martin Simonsen er 16. reserve .

Hero Open, deltagerliste

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.