PopulærtLPGALilia Vu vandt Honda LPGA Thailand, hvor Nanna var forsvarende mester

Lilia Vu vandt Honda LPGA Thailand, hvor Nanna var forsvarende mester

Amerikanske Lilia Vu vandt Honda LPGA Thailand, hvor Nanna Koertz Madsen var forsvarende mester. Se højdepunkter fra finalerunden i videoen ovenfor.

Emily K Pedersen var på en delt 3. plads i -10 efter to 67’ere, men med +2 i tredje runde faldt hun tilbage til en 27. plads i -8. Med -3 i finalerunden sluttede hun som nr. 23 i -11. Hendes indtjening og Race to CME Globe point tæller dog ikke til ranglisterne, da hun var med på en invitation.

Nanna Koerstz Madsen, der blev første danske LPGA vinder da hun  sidste år vandt Honda LPGA Thailand Classic efter omspil, begyndte finaledagen som nr. 56 i -3. Hun var god i weekenden med runder i -4 og -5, som gav hende en 38. plads i -8.

Lilia Vu vandt

Inden finalerunden førte Natthakritta Vongtaveelap i -20 foran Atthaya Thitikul i -16 og Celine Boutier i -15.

Lilia Vu begyndte dagen i -14, men med en runde i -8 overtog hun føringen og vandt i -22 foran Natthakritta Vongtaveelap i -21. Vongtaveelap var som Emily også med på en invitation, så hendes indtjening og point tæller ikke til ranglisterne.

Atthaya Thitikul blev nr. 4 i -20, mens Maja Stark og Celine Boutier delte 4. pladsen i -17. Verdensetteren Lydia Ko, der vandt på LET i Saudi Arabien, Jin Young Ko, Leona Maguire og Nelly Korda delte 6. pladsen i -16.

Første sejr på LPGA – vandt Symetra Tour 2021

Det var 25-årige Lilia Vus første sejr på LPGA.

Hun fik LPGA kortet til 2019 sæsonen via Q-Series, men måtte spille på Symetra Tour i 2021, hvor Lilia Vu vandt tre gange på Symetra Tour med sejre i Garden City Charity Classic at Buffalo Dunes, Twin Bridges Championship og Four Winds Invitational. Noget der tidligere gav et LPGA kort med det samme, men den regel blev fjernet. Top-10 på ranglisten kvalificerede sig til LPGA, og Lilia Vu vandt ranglisten.

Honda LPGA Thailand, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Schauffele og Morikawa foran tætpakket leaderboard i US PGA

Ingen er stukket af fra feltet, og mange spiller med om sejren i US PGA Championship, men de tre danskere er dog udenfor topstriden. Anden...

Christofer Rahm på Challenge Touren efter tre Nordic League sejre i år!

Svenske Christofer Rahm vandt Stora Hotellet Fjällbacka Open på den svenske Cutter & Buck Tour. Det var hans tredje Nordic League sejr i år,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk