Legends TourThomas Bjørn forsvarer sin titel i MCB Tour Ch'ship – Mauritius

Thomas Bjørn forsvarer sin titel i MCB Tour Ch’ship – Mauritius

Legends Tour sæsonen afsluttes i denne uge med MCB Tour Championship – Mauritius, hvor Thomas Bjørn er forsvarende mester.

Thomas Bjørn er med i sæsonfinalen på Constance Belle Mare Plage, som Kim Boje har besøgt og skrevet om på 19hul.dk. Han tæller dog ikke til ranglisten, da han ikke spiller fast på Legends Tour. Det gør Steen Tinning, som også er med i sæsonfinalen, der spilles fra fredag til søndag.

Sidste år vandt Thomas Bjørn i -20, hvilket var hele syv slag bedre end Order of Merit vinderen James Kingston og Simon P Brown i -13. Med sønnen Oliver som caddie var det særligt en 61’er (-11) i anden runde som grundlagde sejren for Thomas Bjørn.

Duel om at vinde MCB Road to Mauritius

Peter Baker og Adilson Da Silva er de eneste to, som kan vinde MCB Road to Mauritius ranglisten.

Peter Baker, der har vundet tre turneringer i år, har 3.485,8 point foran Adilson Da Silva med 3.221.6 point. Adilson Da Silva vandt sidste uges Vinpearl DIC Legends Vietnam, hvilket var hans fjerde sejr i år, så Peter Bakers forspring er nu kun på 264,2 point.

Der er 675 point til vinderen af sæsonfinalen MCB Tour Championship – Mauritius.

Også sæsonfinale for de kendte

Som optakt er der også sæsonfinale i kendis-serien wapp Celebrity Series og her er bl.a. Brian McFadden, Robbie Fowler, Damon Hill, Gianfranco Zola, Teddy Sheringhan, Glenn Hoddle, Liam Botham  og den forsvarende mester Packie Bonner med.

MCB Tour Championship – Mauritius, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Kipp Popert vandt G4D Tour @ Magical Kenya Open

Verdensetteren Kipp Popert vandt sin 9. G4D Tour sejr i G4D Tour @ Magical Kenya Open, der blev spillet mandag og tirsdag inden ugens...

Ferie for Alle er klar til start med charterbranchen rigt repræsenteret

Størstedelen af charterbranchen er til stede på årets udgave af Ferie for Alle, der i det hele taget byder på et overflødighedshorn af ferieformer...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk