Legends TourAdilson Da Silva vandt Vinpearl DIC Legends Vietnam

Adilson Da Silva vandt Vinpearl DIC Legends Vietnam

For første gang spillede Legends Tour i Vietnam, hvor Adilson Da Silva vandt Vinpearl DIC Legends Vietnam. Hans fjerde sejr i år, men det er ikke nok til at føre ranglisten! Se højdepunkter fra finalerunden i videoen ovenfor.

Steen Tinning begyndte tredje og sidste runde som nr. 35 i +6, og med en runde i +5 sluttede han som nr. 40 i +11.

Da Silva vandt igen og haler ind på Peter Baker

Det var sæsonens næstsidste turnering, og Adilson Da Silva på ranglistens andenplads skulle som minimum slutte i top-5 og foran Peter Baker for at forlænge spændingen, for ellers ville Peter Baker være sikker på at vinde ranglisten. Og inden finalerunden havde Adilson da Silva føringen i -7 foran Michael Campbell i -5. Peter Baker var nr. 17 i +2.

Med en finalerunde i -3 vandt Adilson Da Silva i -10 foran Scott Hend i -7, mens Ricardo Gonzales og Michael Campbell delte 3. pladsen i -6.

Peter Baker, med tre sejre i år, blev delt nr. 7 i -2, og inden sæsonfinalen fører han ranglistne med 264,2 point foran Adilson Da Silva. Der er 675 point til vinderen af sæsonfinalen MCB Tour Championship – Mauritius.

Thomas Bjørn forsvarer titel på Mauritius

Sæsonen afsluttes med MCB Tour Championship – Mauritius i næste uge, hvor Thomas Bjørn er forsvarende mester. Og Thomas Bjørn er med i feltet i sæsonfinalen, så han kan forsvare sin titel.

Vinpearl DIC Legends Vietnam, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Nelly Korda vandt Mizuho Americas Open – 6 sejre i 7 turneringer!

Nelly Korda vandt Mizuho Americas Open, og har nu vundet seks af sine seneste syv LPGA turneringer. Der er højdepunkter fra finalerunden i videoen...

Harry Higgs vandt AdventHealth Championship

Harry Higgs vandt AdventHealth Championship på Korn Ferry Tour efter omspil. Harry Higgs og Tanner Gore sluttede i -19 inden Higgs vandt med en birdie...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk