Epson TourTherese er i top-10 på Symetra Tour

Therese er i top-10 på Symetra Tour

Therese O’Hara er i top-10 inden finalerunden af Symetra Tour turneringen Florida’s Natural Charity Classic, mens Stephanie Bertelsen missede cuttet.

Therese var nr. 19 i par efter første runde. I anden runde begyndte hun på 10. hul med en par, hvorefter hun lavede tre birdies i træk.

Det endte med en runde i -2 efter fire birdies og to bogeys, hvilket placerer hende på en delt 8. plads.

Efter +12 i første runde var Stephanie muligheder i turneringen reelt udspillet. Anden runde gik hun i +6 efter to birdies, seks bogeys og en dobbeltbogey. Hun rykkede lidt frem i stillingen, men sluttede blandt de sidste i feltet.

Amatør fører med ét slag
Amatøren Ya-Chun Chang fører i -6 foran Kana Nagai i -5, mens Peiyun Chien og Samantha Richdale deler 3. pladsem i -4.

Det er sæsonens anden turnering. I februar blev Therese nr. 6 i den første turnering, hvilket således også er hendes placering på ranglisten.

Florida’s Natural Charity Classic, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Verdensranglisterne, 30. maj 2024

Xander Schauffele har måske ikke fået helt samme opmærksomhed som andre af verdens bedste, men han var nr. 3 i verden inden han vandt...

Politiet har offentliggjort to videoer af Schefflers anholdelse – se dem her

Politibetjenten der anholdt Scottie Scheffler inden anden runde af US PGA Championship har fået en disciplinær straf for ikke at tænde sit krops-kamera som...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk