Epson TourTherese i top-20 og Stephanie i bunden

Therese i top-20 og Stephanie i bunden

Symetra Tour turneringen Florida’s Natural Charity Classic begyndte fredag med Therese O’Hara (tidl. Kølbæk) og Stephanie Bertelsen i feltet.

Therese begyndte med en dobbeltbogey, men med en eagle på 4. hul kom hun tilbage i par. To birdies og to bogeys gav en runde i par, hvilket placerer hende som nr. 19.

For Stephanie blev det en noget anden oplevelse. Hun begyndte på 10. hul, og havde en enkelt par, syv bogeys og en dobbeltbogey på de første 9 huller. På banens 1. hul lavede hun endnu en dobbeltbogey, og så var hun pludselig +12 efter 10 huller! Efter en birdie og en bogey på de sidste 8 huller endte det med en runde i +12, og som nr. 151 er hun blandt de sidste i feltet.

Marissa Steen fører i -6 foran Kana Nagai, Samantha Richdale og amatøren Ya-Chun Chang i -4.

Det er sæsonens anden turnering. I februar blev Therese nr. 6 i den første turnering, hvilket således også er hendes placering på ranglisten.

Florida’s Natural Charity Classic, leaderboard

Scottie Scheffler vandt RBC Heritage – 4 sejre i 5 turneringer

Scottie Scheffler vandt RBC Heritage, og verdensetteren har nu vundet fire af sine seneste fem turneringer! Og det har været i stærke felter mod...

15-årig imponerede da Tim Widing vandt LECOM Suncoast Classic

Svenske Tim Widing vandt sin første Korn Ferry Tour sejr efter omspil i LECOM Suncoast Classic. Inden finalerunden var det Patrick Cover i spidsen i...