Epson TourTherese i top-20 og Stephanie i bunden

Therese i top-20 og Stephanie i bunden

Symetra Tour turneringen Florida’s Natural Charity Classic begyndte fredag med Therese O’Hara (tidl. Kølbæk) og Stephanie Bertelsen i feltet.

Therese begyndte med en dobbeltbogey, men med en eagle på 4. hul kom hun tilbage i par. To birdies og to bogeys gav en runde i par, hvilket placerer hende som nr. 19.

For Stephanie blev det en noget anden oplevelse. Hun begyndte på 10. hul, og havde en enkelt par, syv bogeys og en dobbeltbogey på de første 9 huller. På banens 1. hul lavede hun endnu en dobbeltbogey, og så var hun pludselig +12 efter 10 huller! Efter en birdie og en bogey på de sidste 8 huller endte det med en runde i +12, og som nr. 151 er hun blandt de sidste i feltet.

Marissa Steen fører i -6 foran Kana Nagai, Samantha Richdale og amatøren Ya-Chun Chang i -4.

Det er sæsonens anden turnering. I februar blev Therese nr. 6 i den første turnering, hvilket således også er hendes placering på ranglisten.

Florida’s Natural Charity Classic, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Julehistorier fra Caribien (4)

Den bæredygtige julekalender er i år et genoptryk af Rejseoplevelser fra De Franske Antiller i 2019. -- oOo -- Helt ærligt, hvem gider at ligge hele...

USA vandt den første udgave af World Champions Cup

Team USA vandt den første udgave af World Champions Cup, der var en slags kombination af Ryder Cup og Presidents Cup for seniorer. Se...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk