Epson TourTherese i top-20 og Stephanie i bunden

Therese i top-20 og Stephanie i bunden

Symetra Tour turneringen Florida’s Natural Charity Classic begyndte fredag med Therese O’Hara (tidl. Kølbæk) og Stephanie Bertelsen i feltet.

Therese begyndte med en dobbeltbogey, men med en eagle på 4. hul kom hun tilbage i par. To birdies og to bogeys gav en runde i par, hvilket placerer hende som nr. 19.

For Stephanie blev det en noget anden oplevelse. Hun begyndte på 10. hul, og havde en enkelt par, syv bogeys og en dobbeltbogey på de første 9 huller. På banens 1. hul lavede hun endnu en dobbeltbogey, og så var hun pludselig +12 efter 10 huller! Efter en birdie og en bogey på de sidste 8 huller endte det med en runde i +12, og som nr. 151 er hun blandt de sidste i feltet.

Marissa Steen fører i -6 foran Kana Nagai, Samantha Richdale og amatøren Ya-Chun Chang i -4.

Det er sæsonens anden turnering. I februar blev Therese nr. 6 i den første turnering, hvilket således også er hendes placering på ranglisten.

Florida’s Natural Charity Classic, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Nelly Korda vandt Mizuho Americas Open – 6 sejre i 7 turneringer!

Nelly Korda vandt Mizuho Americas Open, og har nu vundet seks af sine seneste syv LPGA turneringer. Der er højdepunkter fra finalerunden i videoen...

Harry Higgs vandt AdventHealth Championship

Harry Higgs vandt AdventHealth Championship på Korn Ferry Tour efter omspil. Harry Higgs og Tanner Gore sluttede i -19 inden Higgs vandt med en birdie...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk