Epson TourTherese holdt fast i toppen på Symetra Tour

Therese holdt fast i toppen på Symetra Tour

Therese O’Hara (tidl. Kølbæk) er nr. 3 og og ny-professionelle Stephanie Bertelsen nr. 47 inden finalerunden af sæsonens første Symetra Tour turnering.

Therese fik en dårlig start fra 10. hul med bogeys på 10. og 18. hul. Hun kæmpede sig tilbage med fire birdies og en enkelt bogey på for-ni, og efter runden i -3 deler hun 3. pladsen i -6 med Kendall Dye.

Jessica Wallace og Madelene Sagstrom fører i -8.

Stephanie Bertelsen spiller sin første tunering som professionel, og hun gik +1 efter tre birdies og fire bogeys. I +2 klarede hun sit første cut som nr. 47.

17-årige Nelly Korda, der spiller sin første turnering som professionel, er nr. 11 i -3.

Symetra Tour er niveauet lige under LPGA, og efter sæsonen får top-10 på ranglisten et kort til LPGA. IOA Championship spilles i Californien over tre runder med en præmiesum på $ 100.000.

På billedet ovenfor fra Stephanies Facebook side ses de to danskere efter anden runde.

IOA Championship Presented by Morongo Casino Resort & Spa, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Dobbelt dansk til start i Canadian Open

Både Nicolai Højgaard og Thorbjørn Olesen er taget nordpå til Canada for at spille med i Canadian Open, og danskerne er med i et...

Frafalder alle anklager mod Scheffler – en misforståelse

Alle anklager er frafaldet mod verdensetteren Scottie Scheffler, der blev anholdt inden anden runde af US PGA Championship, og man bekræfter Schefflers forklaring om,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk