PopulærtLPGATæt i toppen af Honda LPGA Thailand

Tæt i toppen af Honda LPGA Thailand

Amy Yang overtog føringen i Honda LPGA Thailand, men er kun ét slag bedre end tre spillere, så der er tæt i toppen.

Yang gik anden runde i -3, og fører i -9 foran Jessica Korda, Q Baek og Lexi Thompson i -8. Haru Nomura, Chella Choi, In Gee Chun og Ha Na Jang deker 5. pladsen i -6.

Lexi Thompson
Lexi Thompson

En sejr vil bringe Lexi frem som nr. 3 i verden
Lexi Thomson førte i -8 efter første runde, men gik anden runde i par. Hun er pt. nr. 4 på verdensranglisten, og med en sejr vil hun overhale Stacy Lewis på 3. pladsen.

Stacy Lewis er nr. 16 i -2, Suzann Pettersen er nr. 24 i -1 og Inbee Park deler 60. pladsen i +4 med bl.a. Michelle Wie.

Direkte på Viaplay og forskudt på Viasat Golf
Turneringen sendes direkte på Viaplay.dk hver morgen fra kl. 07 – 10 og forskudt på Viasat Golf om eftermiddagen og aftenen. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Honda LPGA Thailand, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Scottie Scheffler anholdt inden anden runde af US PGA Ch’ship

Scottie Scheffler, der er nr. 1 på verdensranglisten, blev anholdt og lagt i håndjern tidligt fredag morgen på vej mod anden runde af US...

Reglerne for cuttet i US PGA Championship

Reglerne for cuttet er ikke det samme i alle professionelle turneringer, og heller ikke i de fire majors. I US PGA Championship er det top-70...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk