PopulærtLadies European TourNicole fastholdt føringen på LET

Nicole fastholdt føringen på LET

Med en afsluttende eagle fastholdt Nicole Broch Larsen føringen i RACV Ladies Masters, hvor alle fire danskere klarede cuttet.

Efter første runde var Nicole Broch Larsen på en delt førsteplads, mens Nanna Koerstz Madsen og Malene Jørgensen delte 10. pladsen og Emily Kristine Pedersen var nr. 19.

Nicole Broch Larsen gik anden runde i -4, og deler føringen i -10 med Camilla Lennarth, som har gået to runder i -5 på par-73 banen.

Brooke M Henderson og Jiyai Shin deler 3. pladsen i -8 foran Holly Clyburn og So Young Lee i -7.

Malene Jørgensen
Malene Jørgensen

Malene er fortsat i top-10
Malene Jørgensen var rundt i -1, så hun er nr. 10 i -4. Nanna Koerstz Madsen er nr. 23 i -1 efter en runde i +2 med bl.a. en tredobbelt bogey på et par-3 hul.

Emily Kristine Pedersen gik +4, og faldt tilbage til en 41. plads i +2.

Laura Davies gik +1, og samlet +4 var akkurat nok til at klare cuttet. Cheyenne Woods, der vandt turneringen i 2014, havde en dårlig dag, og efter en 81’er (+8) missede hun cuttet som nr. 111 i +10.

Der spilles fire runder om en præmiesum på € 250.000.

RACV Ladies Masters, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Nelly Korda vandt Mizuho Americas Open – 6 sejre i 7 turneringer!

Nelly Korda vandt Mizuho Americas Open, og har nu vundet seks af sine seneste syv LPGA turneringer. Der er højdepunkter fra finalerunden i videoen...

Harry Higgs vandt AdventHealth Championship

Harry Higgs vandt AdventHealth Championship på Korn Ferry Tour efter omspil. Harry Higgs og Tanner Gore sluttede i -19 inden Higgs vandt med en birdie...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk