PopulærtLadies European TourNicole fastholdt føringen på LET

Nicole fastholdt føringen på LET

Med en afsluttende eagle fastholdt Nicole Broch Larsen føringen i RACV Ladies Masters, hvor alle fire danskere klarede cuttet.

Efter første runde var Nicole Broch Larsen på en delt førsteplads, mens Nanna Koerstz Madsen og Malene Jørgensen delte 10. pladsen og Emily Kristine Pedersen var nr. 19.

Nicole Broch Larsen gik anden runde i -4, og deler føringen i -10 med Camilla Lennarth, som har gået to runder i -5 på par-73 banen.

Brooke M Henderson og Jiyai Shin deler 3. pladsen i -8 foran Holly Clyburn og So Young Lee i -7.

Malene Jørgensen
Malene Jørgensen

Malene er fortsat i top-10
Malene Jørgensen var rundt i -1, så hun er nr. 10 i -4. Nanna Koerstz Madsen er nr. 23 i -1 efter en runde i +2 med bl.a. en tredobbelt bogey på et par-3 hul.

Emily Kristine Pedersen gik +4, og faldt tilbage til en 41. plads i +2.

Laura Davies gik +1, og samlet +4 var akkurat nok til at klare cuttet. Cheyenne Woods, der vandt turneringen i 2014, havde en dårlig dag, og efter en 81’er (+8) missede hun cuttet som nr. 111 i +10.

Der spilles fire runder om en præmiesum på € 250.000.

RACV Ladies Masters, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Danish Golf Championship på Great Northern i 2026

Når DP World Tour-turneringen, Danish Golf Championship, i sensommeren 2026 afvikler sin tredje udgave, bliver det på Great Northern i Kerteminde. Det ambitiøse anlæg...

Emily Pedersen er klar til at forsvare Europas farver i Solheim Cup

De bedste kvinder fra Europa og USA mødes for 18. gang i den prestigefyldte Solheim Cup, og discovery+ og Eurosport er med hele vejen...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk