PopulærtLPGALexi fører på LPGA i Thailand

Lexi fører på LPGA i Thailand

Lexi Thompson fører Honda LPGA Thailand efter første runde. Der er et begrænset felt i Thailand på blot 70 spillere, som spiller fire runder om en præmiesum på $ 1,6 mio.

Lexi lavede to eagles og fire birdies for en runde i -8, og hun er ét slag bedre end Q Baek i -7. Den forsvarende mester Amy Yang er nr. 3 i -6.

Azahara Munuz og Jenny Shin deler 4. pladsen i -4. Paula Creamer, Ha Na Jang, Minjee Lee, Sei Young Kim, In Gee Chun, Brittany Lang samt svenskerne Pernilla Lindberg og Anna Nordqvist deler 6. pladsen i -3.

Anna Nordqvist vandt turneringen i 2014, mens Inbee Park vandt i 2013. Inbee, der er nr. 2 på verdensranglisten, er nr. 27 i par.

Direkte på Viaplay og forskudt på Viasat Golf
Turneringen sendes direkte på Viaplay.dk hver morgen fra kl. 07 – 10 og forskudt på Viasat Golf om eftermiddagen og aftenen. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Honda LPGA Thailand, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Julehistorier fra Caribien (4)

Den bæredygtige julekalender er i år et genoptryk af Rejseoplevelser fra De Franske Antiller i 2019. -- oOo -- Helt ærligt, hvem gider at ligge hele...

USA vandt den første udgave af World Champions Cup

Team USA vandt den første udgave af World Champions Cup, der var en slags kombination af Ryder Cup og Presidents Cup for seniorer. Se...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk