PopulærtDP World TourDansk nedtur på Europa Touren

Dansk nedtur på Europa Touren

Den lange rejse til Australien endte ikke med endnu en dansk triumf. Alle fem danskere missede cuttet i ISPS Handa Perth International, hvor Thorbjørn Olesen ellers var forsvarende mester på Lake Karrinyup CC.

Efter en runde i -1 blev Lucas Bjerregaard bedste dansker, men det som nr. 75 i +1. Lasse Jensen gik ligeledes -1, og  sluttede som nr. 86 i +2.

Thorbjørn Olesen begyndte sin runde med en dobbeltbogey og to bogeys. Med kun én birdie på scorekortet i anden runde samt yderligere tre bogeys endte det med en runde i +6 og en placering som nr. 126 i +5.

Joachim B Hansen blev nr. 136 i +7 efter en runde i +2, mens Morten Ørum Madsen blev nr. 149 i +10 efter to runder i +5.

Brett Rumford
Brett Rumford

Uihlein blev indhentet af Rumford
Brett Rumford indhentede Peter Uihlein på førstepladsen, som de deler i -11 foran Louis Oosthuizen i -10.

Lidt usædvanligt er det, at der ikke er delte placering fra nr. 3 til 7. Oosthuizen er som nævnt nr. 3 i -10, Rhein Gibson er nr. 4 i -9, Jason Scrivener nr. 5 i -8, Alaxander Levy er nr. 6 i -7 og Mardan Mamat nr. 7 i -6.

Louis Oosthuizen gik dagens bedste runde i -8, mens Brett Rumford var næstbedst med en runde i -7.

Victor Dubuisson, der blev nr. 2 efter Thorbjørn sidste år, missede cuttet som nr. 108 i +4.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte hver morgen fra kl. 06 – 10. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

ISPS Handa Perth International, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Nanna og Emily støttede et godt formål i Viborg – Replikker fra sidelinjen (1)

Emnet var alvorligt, men humøret alligevel højt, da Viborg Golfklub i anledning af klubbens 50-års jubilæum inviterede sports- og andet godtfolk til at samle...

Ryder Cup kvalifikationen, 29. maj 2023

Pablo Larrazábal vandt KLM Open, hvor Rasmus Højgaard spillede i førerbolden og blev nr. 3. Med sejren rykkede Larrazábal frem som nr. 9 på...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk