PopulærtDP World TourDansk nedtur på Europa Touren

Dansk nedtur på Europa Touren

Den lange rejse til Australien endte ikke med endnu en dansk triumf. Alle fem danskere missede cuttet i ISPS Handa Perth International, hvor Thorbjørn Olesen ellers var forsvarende mester på Lake Karrinyup CC.

Efter en runde i -1 blev Lucas Bjerregaard bedste dansker, men det som nr. 75 i +1. Lasse Jensen gik ligeledes -1, og  sluttede som nr. 86 i +2.

Thorbjørn Olesen begyndte sin runde med en dobbeltbogey og to bogeys. Med kun én birdie på scorekortet i anden runde samt yderligere tre bogeys endte det med en runde i +6 og en placering som nr. 126 i +5.

Joachim B Hansen blev nr. 136 i +7 efter en runde i +2, mens Morten Ørum Madsen blev nr. 149 i +10 efter to runder i +5.

Brett Rumford
Brett Rumford

Uihlein blev indhentet af Rumford
Brett Rumford indhentede Peter Uihlein på førstepladsen, som de deler i -11 foran Louis Oosthuizen i -10.

Lidt usædvanligt er det, at der ikke er delte placering fra nr. 3 til 7. Oosthuizen er som nævnt nr. 3 i -10, Rhein Gibson er nr. 4 i -9, Jason Scrivener nr. 5 i -8, Alaxander Levy er nr. 6 i -7 og Mardan Mamat nr. 7 i -6.

Louis Oosthuizen gik dagens bedste runde i -8, mens Brett Rumford var næstbedst med en runde i -7.

Victor Dubuisson, der blev nr. 2 efter Thorbjørn sidste år, missede cuttet som nr. 108 i +4.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte hver morgen fra kl. 06 – 10. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

ISPS Handa Perth International, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Verdensranglisterne, 4. december 2023

To LIV Golf vindere vandt på DP World Tour, mens Tiger Woods rykkede 430 pladser frem, selvom han blev nr. 18 ud af 20...

Jon Rahm skifter til LIV Golf

Efter flere ugers rygter er det nu officielt at 29-årige Jon Rahm fra Spanien, der er nr. 3 på verdensranglisten, skifter til LIV Golf....

De fem nyeste artikler på 19hul.dk