PopulærtLPGADet store modeshow begynder nu

Det store modeshow begynder nu

Særligt ved majors gør producenterne noget ekstra ud af det tøj, som spillerne har på.

Majors får ekstra opmærksomhed, så det er et godt udstillingsvindue for nyt tøj og nye tendenser. Producenterne håber så selvfølgelig på, at alverdens golfspillere bliver inspireret til at købe det nye tøj.

Årets første major er ANA Inspiration på LPGA, som spilles fra torsdag til søndag. Her spiller Michelle Wie med bare skuldre i sin Nike polo, som ses på billedet ovenfor.

Wie spiller også i høje Nike golfsko med leopard print. Det seneste års tid har hun spillet i høje golfsko flere gange, hvilket Rickie Fowler også har gjort her i foråret.

I galleriet nedenfor ses det Nike tøj og sko, som Michelle Wie og Suzann Pettersen spiller i under ANA Inspiration.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte hver aften / nat. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

ANA Inspiration, leaderboard

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Verdensranglisterne, 30. maj 2024

Xander Schauffele har måske ikke fået helt samme opmærksomhed som andre af verdens bedste, men han var nr. 3 i verden inden han vandt...

Politiet har offentliggjort to videoer af Schefflers anholdelse – se dem her

Politibetjenten der anholdt Scottie Scheffler inden anden runde af US PGA Championship har fået en disciplinær straf for ikke at tænde sit krops-kamera som...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk