LET Access SeriesDaisy er langt fra toppen i sin sæsondebut på LETAS

Daisy er langt fra toppen i sin sæsondebut på LETAS

Daisy Nielsen har fået sin sæsondebut på LET Access Series, hvor Terre Blanche Ladies Open er årets første turnering.

I første runde begyndte Daisy på 10. hul med en birdie, men det endte med en runde i +5, der placerer hende som nr. 63 ud af de 108 deltagere. Hun havde tre birdies, fire bogeys og to dobbeltbogeys på scorekortet.

Den spanske amatør Luna Sobron lavende to eagles, fem birdies og tre bogeys for en runde i -6. Hun er tre slag bedre end fem spillere på en delt 2. plads i -3 heriblandt amatøren Maria Parra, der ligeledes er fra Spanien.

Daisy har kort til Ladies European Tour
Daisy Nielsen beholdte sit kort til Ladies European Tour via en 2. pladsen på tourskolen i december. Hun har dog ikke været med i sæsonens første turneringer.

LETAS er touren lige under LET, og kan sammenlignes med herrernes Challenge Tour.

Præmiesummen i Terre Blanche Ladies Open er på € 30.000. Der spilles tre runder, så finalerunden spilles lørdag.

Terre Blanche Ladies Open, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Cara Gorlei vandt Jabra Ladies Classic

28-årige Cara Gorlei fra Sydafrika vandt sin første professionelle sejr i Jabra Ladies Classic på den sydafrikanske Sunshine Ladies Tour. Linette Holmslykke begyndte finaledagen på...

Reglerne for cuttet i Masters 2024

Op til Masters 2020 blev cut-reglen ændret, så det er top-50 og lige, der klarer cuttet efter anden runde. Den såkaldte ti-slagsregel er afskaffet. Fra...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk