Anders Sigdal sidder bag mikrofonen, når C More i dag og frem til søndag viser Shell Houston Open:

Sidste stop før Augusta

PGA Touren er taget til Houston og Shell Houston Open  i denne uge. Det er sidste turnering inden The Masters, og flere af topspillerne bruger turneringen i Texas til en sidste finpudsning inden det går løs på Augusta National.

Halvdelen af verdens top 10 er til start, så vi kan glæde os til at følge Jordan Spieth, Rickie Fowler, Henrik Stenson, Dustin Johnson og Patrick Reed på Golf Club of Houston de næste dage. Allerede i dag torsdag spiller Spieth og Reed sammen med den forvarende mester JB Holmes i en af tv boldene, ligesom Fowler, Stenson og Charl Schwartzel også er ude i en af dagens tv bolde.

Ud over top 10 spillerne kan vi bl.a. glæde os til at følge Phil Mickelson, Sergio Garcia, Louis Oosthuizen og sidste uges vinder i Puerto Rico, Tony Finau, ligesom Rafa Cabrera Bello har fået en invitation.

.
.

Hele 33 spillere, der er med i The Masters er til start i Houston, og for de spillere der endnu ikke er kvalificeret til årets første major, så er der en chance tilbage – en sejr i Houston betyder en tur til Augusta, så der er masser på spil i Texas.

Anders Sigdal

CMore_SHO_16

Shell Houston Open, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.