Legends TourSteen Tinning i top-10 på European Senior Tour

Steen Tinning i top-10 på European Senior Tour

European Senior Tour sæsonen begyndte i sidste uge med US Senior PGA Championship presented by KitchenAid, som blev vundet af Rocco Mediate.

Der var dog et begrænset antal europæiske spillere, så det var uden Steen Tinning. Nu er man så tilbage i Europa, hvor SSE Enterprise Wales Senior Open spilles på Celtic Manor Resort.

Steen Tinning gik første runde i -1, hvilket placerer ham på en delt 9. plads.

Chris Williams fører i -5 foran Lianwei Zhang og Malcolm Mackenzie i -3.

Steen Tinning vandt på Celtic Manor i 2009
Det var på Celtic Maor, at Steen Tinning vandt Europa Tour turneringen The Celtic Manor Resort Wales Open 2000. Jeppe Huldahl vandt i øvrigt turneringen i 2009 inden man var vært for Ryder Cup 2010.

Senior Touren spiller dog på Roman Road Course, mens de fleste andre store turneringer er blevet spillet på Twenty Ten Course.

SSE Enterprise Wales Senior Open, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Reglerne for cuttet i The Open

Cut-reglen i The Open er ganske simpel, da det er top-70 og lige efter anden runde, som klarer cuttet til weekendens finalerunder. Man medtæller...

Hvad var det for en forestilling, Robert Macintyre?

Det var en højst besynderlig forestilling Macintyre og hans caddie leverede på 16.hul under Genesis Open i Skotland, da det lykkes Macintyre at få...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk