Legends TourSteen Tinning i top-10 på European Senior Tour

Steen Tinning i top-10 på European Senior Tour

European Senior Tour sæsonen begyndte i sidste uge med US Senior PGA Championship presented by KitchenAid, som blev vundet af Rocco Mediate.

Der var dog et begrænset antal europæiske spillere, så det var uden Steen Tinning. Nu er man så tilbage i Europa, hvor SSE Enterprise Wales Senior Open spilles på Celtic Manor Resort.

Steen Tinning gik første runde i -1, hvilket placerer ham på en delt 9. plads.

Chris Williams fører i -5 foran Lianwei Zhang og Malcolm Mackenzie i -3.

Steen Tinning vandt på Celtic Manor i 2009
Det var på Celtic Maor, at Steen Tinning vandt Europa Tour turneringen The Celtic Manor Resort Wales Open 2000. Jeppe Huldahl vandt i øvrigt turneringen i 2009 inden man var vært for Ryder Cup 2010.

Senior Touren spiller dog på Roman Road Course, mens de fleste andre store turneringer er blevet spillet på Twenty Ten Course.

SSE Enterprise Wales Senior Open, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Nicolai Højgaard spiller med i Canadian Open

Rory McIlroy er dobbelt forsvarende i Canada, og verdens nummer tre er naturligvis storfavorit til at levere et hattrick i RBC Canadian Open. Nicolai...

Verdensranglisterne, 5. juni 2023

Med sin fjerde PGA Tour sejr er Viktor Hovland tilbage i top-5, mens Tom McKibbin rykkede i top-175 med sin første DP World Tour...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk