Challenge TourLang forsinkelse på Challenge Touren pga. regn

Lang forsinkelse på Challenge Touren pga. regn

Den kraftige regn som hærger Centraleuropa, har også ramt Luzern i Schweiz, hvor ugens Challenge Tour turnering spilles.

Andreas Hartø fik en fin start på Swiss Challenge med en 26. plads i -1 efter første runde. Starten på anden runde blev forsinket af den kraftige regn, så man kunne først begynde på anden runde kl. 13:30.

Hartø er noteret for 6 huller i -1, så han er pt. nr. 19 i -2.

Peter Vejgaard nåede formentlig lige på banen inden spillet blev indstillet for dagen pga. mørke, men på leaderboardet er han ikke noteret for en score, så han er nr. 55 i +1.

Mads Søgaard fik spillet 3 huller i +1, så han er nr. 66 i +2.

De førende er færdige med anden runde
I toppen af leaderboardet er alle i top-5 færdige med anden runde, men meget kan ændre sig, når spillet genoptages.

Paul Howard fører i -7 foran Ruaidhri McGee i -6, mens Alexander Knappe, Tim Gornik og Darius van Driel deler 3. pladsen i -5.

 

Swiss Challenge presented by Association Suisse de Golf, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Pilgrimsrejse i Skotland (1)

Rembrandt viste i 1600-tallet, hvordan der blev spillet ”ringbold” på landjorden og ”kolf” på de tilfrosne nederlandske søer. Golfens pilgrimme tager nu ikke til...

The One, The Open

Vi har også vist videoen ovenfor de seneste år, men bliver aldrig trætte af stemningen i den fantastiske pr-video om The Open. I videoen beskrives...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk