Challenge TourLang forsinkelse på Challenge Touren pga. regn

Lang forsinkelse på Challenge Touren pga. regn

Den kraftige regn som hærger Centraleuropa, har også ramt Luzern i Schweiz, hvor ugens Challenge Tour turnering spilles.

Andreas Hartø fik en fin start på Swiss Challenge med en 26. plads i -1 efter første runde. Starten på anden runde blev forsinket af den kraftige regn, så man kunne først begynde på anden runde kl. 13:30.

Hartø er noteret for 6 huller i -1, så han er pt. nr. 19 i -2.

Peter Vejgaard nåede formentlig lige på banen inden spillet blev indstillet for dagen pga. mørke, men på leaderboardet er han ikke noteret for en score, så han er nr. 55 i +1.

Mads Søgaard fik spillet 3 huller i +1, så han er nr. 66 i +2.

De førende er færdige med anden runde
I toppen af leaderboardet er alle i top-5 færdige med anden runde, men meget kan ændre sig, når spillet genoptages.

Paul Howard fører i -7 foran Ruaidhri McGee i -6, mens Alexander Knappe, Tim Gornik og Darius van Driel deler 3. pladsen i -5.

 

Swiss Challenge presented by Association Suisse de Golf, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Danish Golf Championship på Great Northern i 2026

Når DP World Tour-turneringen, Danish Golf Championship, i sensommeren 2026 afvikler sin tredje udgave, bliver det på Great Northern i Kerteminde. Det ambitiøse anlæg...

Emily Pedersen er klar til at forsvare Europas farver i Solheim Cup

De bedste kvinder fra Europa og USA mødes for 18. gang i den prestigefyldte Solheim Cup, og discovery+ og Eurosport er med hele vejen...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk