Legends TourRocco Mediate vandt US Senior PGA Championship

Rocco Mediate vandt US Senior PGA Championship

Rocco Mediate førte fra start til slut, og vandt US Senior PGA Championship, hvilket var hans første sejr i en senior major. Det er en major på både Champions Tour og European Senior Tour, hvor det var sæsonens første turnering.

Mediate gik finalerunden i -5 og vandt i -19 foran Colin Montgomerie i -16. Montgomerie havde vundet turneringen de seneste to år.

Bernhard Langer og Brandt Jobe delte 3. pladsen i -13.

Slog Sam Sneads rekord fra 1972
Rocco Mediates vinderscore i 265 slag er ny turneringsrekord for US Senior PGA Championship. Sam Snead havde den hidtidige rekord på 268 slag, hvilket han brugte tilbage i 1972.

Det var 53-årige Rocco Mediates tredje sejr på Champions Tour. Han vandt seks gange på PGA Tour, hvor dog nok er bedst kendt for sit omspil mod Tiger Woods i US Open 2008.

Der deltog også en række klup-pro’er, og John DalCorobbo blev bedste træner på en delt 7. plads i -11. Han var kvalificeret ved at vinde Senior PGA Professional Championship i efteråret.

US Senior PGA Championship presented by KitchenAid, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Reglerne for cuttet i The Open

Cut-reglen i The Open er ganske simpel, da det er top-70 og lige efter anden runde, som klarer cuttet til weekendens finalerunder. Man medtæller...

Hvad var det for en forestilling, Robert Macintyre?

Det var en højst besynderlig forestilling Macintyre og hans caddie leverede på 16.hul under Genesis Open i Skotland, da det lykkes Macintyre at få...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk