Legends TourRocco Mediate vandt US Senior PGA Championship

Rocco Mediate vandt US Senior PGA Championship

Rocco Mediate førte fra start til slut, og vandt US Senior PGA Championship, hvilket var hans første sejr i en senior major. Det er en major på både Champions Tour og European Senior Tour, hvor det var sæsonens første turnering.

Mediate gik finalerunden i -5 og vandt i -19 foran Colin Montgomerie i -16. Montgomerie havde vundet turneringen de seneste to år.

Bernhard Langer og Brandt Jobe delte 3. pladsen i -13.

Slog Sam Sneads rekord fra 1972
Rocco Mediates vinderscore i 265 slag er ny turneringsrekord for US Senior PGA Championship. Sam Snead havde den hidtidige rekord på 268 slag, hvilket han brugte tilbage i 1972.

Det var 53-årige Rocco Mediates tredje sejr på Champions Tour. Han vandt seks gange på PGA Tour, hvor dog nok er bedst kendt for sit omspil mod Tiger Woods i US Open 2008.

Der deltog også en række klup-pro’er, og John DalCorobbo blev bedste træner på en delt 7. plads i -11. Han var kvalificeret ved at vinde Senior PGA Professional Championship i efteråret.

US Senior PGA Championship presented by KitchenAid, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Ugo Coussaud vandt The Challenge presented by KGA

30-årige Ugo Coussaud vandt sin første Challenge Tour sejr The Challenge presented by KGA i Indien, hvor Jeppe Kristian Andersen begyndte finaledagen i top-10,...

Ryder Cup kvalifikationen, 27. marts 2023

Der var masser af point af spille om i WGC – Dell Technologies Match Play, som blev vundet af Sam Burns med en finalesejr...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk