Justin Thomas har undskyldt sit homofobiske udbrud efter at have misset et putt, men er nu blevet fyret af tøjsponsoren Ralph Lauren. Justin Thomas har været sponseret af Ralph Lauren lige siden han blev professionel i 2013.

Under Sentry Tournament of Champions sagde 27-årige Justin Thomas “faggot” (bøsse, red.) efter at have misset et forholdsvis kort putt i turneringen. Han var forsvarende mester i turneringen, og blev nr. 3, da Harris English vandt. Episoden kan ses nederst i denne artikel.

Efterfølgende undskyldte Justin Thomas og sagde, at det ikke var udtryk for den han er. Den tidligere verdensetter var tydeligvis flov og ked af episoden, men det var ikke nok til at lægge låg på sagen.

Den 15. januar udsendte Ralph Lauren Corporation, som er blandt Justin Thomas’ sponsorer, en pressemeddelse om, at man havde indstillet samarbejdet med Mr. Thomas.

Ralph Lauren håbede samtidig, at Mr. Thomas ville gøre det hårde og nødvendige arbejde for igen at kunne samarbejde med dem – ved for alvor at undersæge episoden, lære og vokse af den og bruge sin platform til at fremme inklusion.

.
.

Pressemeddelelsen kan læses på ralphlauren.com her.

13 PGA Tour sejre

Justin Thomas har vundet 13 PGA Tour turneringer herunder US PGA Championship 2017. Han vandt også FedExCup 2017 ranglisten. Gennem sammenlagt fem uger har han været nr. 1 på verdensranglisten, og senest i august 2020.

Hans seneste PGA Tour sejr er WGC-FedEx St. Jude Invitational i august 2020, mens han i december vandt PNC Championship sammen med sin far.

Justin Thomas – Foto: golfsupport.nl

Se episoden fra Sentry Tournament of Champions 2021 nedenfor:

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.