Harris English vandt Sentry Tournament of Champions

Harris English vandt Sentry Tournament of Champions, hvor 42 af verdens bedste var med. Tidligere var kun det seneste års PGA Tour vindere kvalificeret, men i år kunne top-30 på FedExCup ranglisten også komme med. Se højdepunkter fra finalerunden i videoen ovenfor.

Inden finalerunden delte Ryan Palmer og Harris English i -21 foran Collin Morikawa i -20 og Daniel Berger i -18. Sungjae Im og den forsvarende mester Justin Thomas delte 5. pladsen i -17.

Med seks birdies på de første 9 huller spillede Joaquin Niemann sig op på en delt førsteplads i -22 med Ryan Palmer, som havde spillet 6 huller i -1. Efter endnu en birdie på 11. hul førte Nieman med to slag i -23.

Joaquin Niemann gik finalerunden i 9 og sluttede i -25. Det samme gjorde Harris English, så de to skulle i omspil, som English vandt med en birdie på første omspilshul.

Den forsvarende mester Justin Thomas blev nr. 3 i -24 efter en bogey på 17. hul, mens Ryan Palmer blev nr. 4 i -23. Xander Schauffele og Sungjae Im delte 5. pladsen i -21.

.
.

I sin første turnering med Callaway udstyr delte Jon Rahm 7. pladsen i -20 med Bryson DeChambeau og Collin Morikawa.

Dustin Johnson blev nr. 11 i -18 og Viktor Hovland nr. 31 i -11.

Tredje PGA Tour sejr

Det er tredje gang 31-årige Harris English vinder på PGA Tour. Hans to tidligere sejre er FedEx St. Jude Classic og OHL Classic at Mayakoba i 2013.

Derudover har han sammen med Matt Kuchar vundet den ikke-tællende QBE Shootout tre gange i 2013, 2016 og senest i december 2020.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.