Justin Thomas er verdens bedste efter sejr i WGC – FedEx St. Jude Invitational

Justin Thomas vandt WGC – FedEx St. Jude Invitational, der var uden dansk deltagelse. Med sejren erobrer Justin Thomas førstepladsen på verdensranglisten. Se højdepunkter fra finalerunden i videoen ovenfor.

Inden finalerunden havde Brendon Todd føringen i -12 foran Byeong Hun An i -11 og Rickie Fowler i -10. Den forsvarende mester Brooks Koepka var nr. 4 i -9 foran Justin Thomas i -8.

Mod slutningen var det et opgør mellem Justin Thomas og Brooks Koepka, som dog ikke spillede sammen. Med en runde i -5 vandt Justin Thomas i -13, og med en dobbeltbogey på sidste hul delte Brooks Koepka andenpladsen i -10 med Daniel Berger, Tom Lewis og Phil Mickelson.

Xander Schauffele, Jason Day, Shane Lowry, Chez Reavie, Louis Oosthuizen og Matthew Fitzpatrick delte 6. pladsen i -9.

Dustin Johnson og Byeong Hun An blev nr. 12 i -8, mens Brendon Todd og Rickie Fowler faldt tilbage til en delt 15. plads i -7.

Bryson DeChambeau nr. 30 i -4, Rory McIlroy nr. 47 i -1, Jon Rahm nr. 52 i +1 og Viktor Hovland nr. 59 i +3.

Justin Thomas’ 13. PGA Tour sejr – tre i denne sæson

Det var 27-årige Justin Thomas’ 13. PGA Tour sejr, og den tredje i denne sæson, da han vandt The CJ Cup @ Nine Bridges i oktober 2019 og Sentry Tournament of Champions i januar.

Han vandt US PGA Championship 2017, hvilket er hans hidtil eneste major. Han vandt også FedExCup’en 2017 med en bonus på 10 mio. $ og PGA Tour pengelisten.

Som nævnt overtager Justin Thomas førstepladsen på verdensranglisten. I maj – juni 2018 var han nr. 1 på verdensranglisten gennem fire uger, så det er den femte uge, han er verdens bedste, mens Jon Rahm kun fik to uger på toppen.

Justin Thomas havde Jim “Bones” Mackay som caddie, hvilket han også har under US PGA Championship, da hans normale caddie, Jimmie Johnson, er syg. Bones har gennem 25 år været caddie for Phil Mickelson men siden de stoppede samarbejdet i 2017 har Bones primært været tv-kommentator.

Årets første major spilles i den kommende uge

Fra på torsdag til søndag er der US PGA Championship, som skulle være spillet i maj, men nu er det årets første major. Ingen danskere er kvalificeret.

WGC – FedEx St. Jude Invitational, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.