AnbefaletTilskuers bagdel reddede Spieth fra en tur i vandet

Tilskuers bagdel reddede Spieth fra en tur i vandet

Jordan Spieth har haft lidt problemer med skæve drives i Abu Dhabi HSBC Golf Championship, og under den forsinkede anden runde var han meget heldig på 9. hul.

Som man kan se i videoen ovenfor, så var hans bold på vej i søen på venstre side af fairway, hvorfra han ikke kunne have spillet bolden.

Bolden blev dog stoppet af en tilskuers bagdel (manden i den blå skjorte) eller måske tasken, men han ser dog heldigvis ikke ud til at have ondt, og mon ikke han fik en souvenir af Spieth – og en video hans venner deler på Facebook.

Spieth reddede sin par på hullet, men er +1 efter 13 huller og på en 26. plads i -3.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte lørdag fra kl. 10 – 14 samt søndag fra kl. 9:30 – 14.

Abu Dhabi HSBC Golf Championship, leaderboard

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

David Toms vandt The Galleri Classic – anden sejr i år

56-årige David Toms vandt The Galleri Classic, så han har vundet to af sæsonens seks turneringer på PGA Tour Champions. Inden finalerunden førte David Toms...

Celine Boutier vandt LPGA Drive On Championship

Celine Boutier fra Frankrig vandt LPGA Drive On Championship, hvor Emily K Pedersen blev bedste dansker. Efter anden runde var Emily K Pedersen med helt...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk