AnbefaletTilskuers bagdel reddede Spieth fra en tur i vandet

Tilskuers bagdel reddede Spieth fra en tur i vandet

Jordan Spieth har haft lidt problemer med skæve drives i Abu Dhabi HSBC Golf Championship, og under den forsinkede anden runde var han meget heldig på 9. hul.

Som man kan se i videoen ovenfor, så var hans bold på vej i søen på venstre side af fairway, hvorfra han ikke kunne have spillet bolden.

Bolden blev dog stoppet af en tilskuers bagdel (manden i den blå skjorte) eller måske tasken, men han ser dog heldigvis ikke ud til at have ondt, og mon ikke han fik en souvenir af Spieth – og en video hans venner deler på Facebook.

Spieth reddede sin par på hullet, men er +1 efter 13 huller og på en 26. plads i -3.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte lørdag fra kl. 10 – 14 samt søndag fra kl. 9:30 – 14.

Abu Dhabi HSBC Golf Championship, leaderboard

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Scheffler vandt Masters for anden gang – nedtur for Nicolai Højgaard

Scottie Scheffler vandt Masters 2024, hvor Nicolai Højgaard blev nr. 16 efter bl.a. en 7'er på par-3 hullet 12. Ærgerligt, men alligevel også en...

Se fantastiske slag der har defineret bag-ni under Masters

Det siges, at Masters afgøres på bag-ni om søndagen, og mod slutningen af den traditionsrige major på Augusta National er der ofte også en...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk