PopulærtPGA TourRunde i -2 er måske nok for Kjeldsen

Runde i -2 er måske nok for Kjeldsen

Søren Kjeldsen ligger til at klare cuttet til finalerunderne af The Players Championship på TPC Sawgrass. I skrivende stund – fredag kl. 20 – er der dog fortsat mange, som mangler at færdigspille anden runde, så først senere ved vi, om han kommer med i weekenden.

Efter første runde var Kjeldsen nr. 83 i par. Han skulle således spille sig op for at komme med i weekenden, og han fik en god start med birdies på 4. og 9. hul for at komme til -2 efter for-ni.

På bag-ni lavede han ni pars, så efter en runde i -2 er han pt. nr. 59 i -2. Spillerne i -1 er på en 77. plads, og cutgrænsen kan rykke sig til -3.

McIlroy gik -7 på bag-ni
Rory McIlroy var ligeledes i par efter første runde. Han er ligeledes færdig med sin runde, som han begyndte på 10. hul med fire birdies i træk. Efter yderligere en birdie og en eagle gik han sine første 9 huller i -7.

På banens for-ni lavede McIlroy to birdies inden han sluttede af med en bogey på banens 9. hul, så han er pt. på en 6. plads i -8.

Jonas Blixt og Alex Cejka deler føringen i -10 efter runder i -9.

Jason Day gik første runde i -9. Han er netop begyndt på sin runde kl. 19:58.

Rickie Fowler misser formentlig cuttet
Den forsvarende mester Rickie Fowler kommer næppe med i weekenden. En runde i -1 rækker kun til en placering som nr. 77, så vi får næppe hans farverige tøj at se i weekenden.

C More Golf sender direkte fra Players Championship. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

The Players Championship, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Schauffele og Morikawa foran tætpakket leaderboard i US PGA

Ingen er stukket af fra feltet, og mange spiller med om sejren i US PGA Championship, men de tre danskere er dog udenfor topstriden. Anden...

Christofer Rahm på Challenge Touren efter tre Nordic League sejre i år!

Svenske Christofer Rahm vandt Stora Hotellet Fjällbacka Open på den svenske Cutter & Buck Tour. Det var hans tredje Nordic League sejr i år,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk