Challenge TourRunde aflyst på Challenge Touren pga. regnvejr

Runde aflyst på Challenge Touren pga. regnvejr

Mens vi nyder det dejlige vejr i Danmark, som giver rig mulighed for at spille golf, så er det anderledes vådt i Norditalien.

Her er Challenge Tour turneringen Montecchia Open by Lyoness forsinket af et kraftigt regnvejr i nat, og det har ikke været muligt at spille i dag. Starten blev udskudt flere gange inden man opgav at begynde i dag. Vejret er ellers fint nu, men store dele af banen står under vand.

54 huller og mulig mandagsafslutning
Turneringen er afkortet til 54 huller, og om nødvendigt vil man også spille på mandag.

Hvis alt går som man håber, så spilles første runde fredag og anden runde lørdag, inden der er cut til søndagens finalerunde.

Mads Søgaard, Andreas Hartø, Daniel Løkke og Martin Simonsen er de fire danske deltagere på Golf della Montecchia i Padova, der ligger vest for Venedig.

Med en præmiesum på € 250.000 er det én af sæsonens større turneringer.

Montecchia Open by Lyoness, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Herrer: Penge- og pointranglister, 2. oktober 2023

Ugens helt store turnering var naturligvis Ryder Cup, som Europa vandt, men der blev spillet på Asian Tour og Nordic League. Jaco Ahlers vandt Mercuries...

Kampen om kortene spidser til på Lyngbygaard

Sæsonen nærmer sig med hastige skridt sin afslutning. Der resterer kun tre turneringer, og om blot to og en halv uge kan vi sætte...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk