Challenge TourRunde aflyst på Challenge Touren pga. regnvejr

Runde aflyst på Challenge Touren pga. regnvejr

Mens vi nyder det dejlige vejr i Danmark, som giver rig mulighed for at spille golf, så er det anderledes vådt i Norditalien.

Her er Challenge Tour turneringen Montecchia Open by Lyoness forsinket af et kraftigt regnvejr i nat, og det har ikke været muligt at spille i dag. Starten blev udskudt flere gange inden man opgav at begynde i dag. Vejret er ellers fint nu, men store dele af banen står under vand.

54 huller og mulig mandagsafslutning
Turneringen er afkortet til 54 huller, og om nødvendigt vil man også spille på mandag.

Hvis alt går som man håber, så spilles første runde fredag og anden runde lørdag, inden der er cut til søndagens finalerunde.

Mads Søgaard, Andreas Hartø, Daniel Løkke og Martin Simonsen er de fire danske deltagere på Golf della Montecchia i Padova, der ligger vest for Venedig.

Med en præmiesum på € 250.000 er det én af sæsonens større turneringer.

Montecchia Open by Lyoness, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

John Catlin vandt Saudi Open presented by PIF

John Catlin vandt Saudi Open presented by PIF på Asian Tour. Der blev spillet om 1 mio. $ på Riyadh Golf Club, og turneringen...

Thomas Bjørn ser tilbage på Ryder Cup højdepunkter

Thomas Bjørn har fået genvalg som vicekaptajn til Ryder Cup 2025, og i den forbindelse har Ryder Cup Europe lavet videoen ovenfor. Her præsenteres Thomas...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk