AmatøreliteSmørum Golfklub blev nr. 3 ved damernes EM for klubhold

Smørum Golfklub blev nr. 3 ved damernes EM for klubhold

Smørum Golfklub blev nr. 3 og Helsingør Golf Club nr. 8 ved damernes EM for klubhold, hvor de var forsvarende mestre, da de vandt turneringen i 2019, og pga. COVID-19 var EM aflyst i 2020. Golf Club de Toulouse vandt.

Holdets to bedste af tre slagspilsrunder i hver af de tre runder talte som holdets score på Golf de Fontainebleau i Frankrig.

Smørum Golfklub, med søstrene Amalie og Cecilie Leth-Nissen samt Emma-Sofie Larsen på holdet, begyndte finaledagen på en 2. plads i +4, hvilket var fire slag efter Toulouse i par. Med +3 i finalerunden blev Smørum nr. 3 i +7

De dobbelte danmarksmestre fra Helsingør Golf Club med Olivia Grønborg Skousen, Kajsa Landström og Anna Høybye Schmidt på holdet, blev nr. 8 i +17.

Golf Club de Toulouse vandt i +4 foran Golf- und Land-Club Berlin Wannsee e.V. i i +6 og som nævnt Smørum i +7.

Amalie Leth Nissen delt 1’er individuelt

Individuelt var Amalie Leth Nissen fra Smørum og italienske Elisa Galli bedst med samlet par over de tre runder. Olivia Grønborg Skousen fra Helsingør var næstbedst dansker på en delt 10. plads i +7.

EM for klubhold – damer, resultat

Helsingør Golf Club ved damernes EM for klubhold 2021 – Foto: EGA / ffgolf

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

20 mio. $ – så meget tjente spillerne i Masters 2024

Man er ikke med i Masters for pengenes skyld, og på Augusta National taler man helst ikke om det. Men ikke desto mindre er...

Er der “gummiarm” i dansk golf?

Dansk golf er i rivende udvikling - altså når vi selv skal sige det. Dog forekommer det mig, at når danske golfspillere endelig kommer...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk