Sunshine Ladies TourSmilla blev nr. 4, da Casandra Alexander vandt Jabra Ladies Classic

Smilla blev nr. 4, da Casandra Alexander vandt Jabra Ladies Classic

Casandra Alexander vandt Jabra Ladies Classic på den sydafrikanske Sunshine Ladies Tour, hvor Smilla Sønderby blev nr. 4.

Smilla Sønderby var på alene på 2. pladsen i -10 inden finalerunden på Glendower Golf Club, og blot ét slag efter Mirea Prat i -11.

Casandra Alexander begyndte dagen på en 4. plads, og med en finalerunde i -6 vandt hun årets anden sejr i -14 foran Mirea Prat i -13 og Kaleigh Telfer i -12.

Smilla Sønderby afsluttede med en runde i par, hvilket gav en 4. plads i -10.

Linette Holmslykke deltog også, men efter runder i -1 og +8 var hun otte slag fra at klare cuttet efter anden runde.

Som en ekstra bonus fik vinderen en invitation til Jabra Ladies Open i Frankrig på LET i maj. Her er var Casandra Alexander allerede kvalificeret, da hun blev nr. 30 på LET’s Race to Costa del Sol rangliste sidste år, så hun har i forvejen et fuldt LET kort.

Sæsonens fjerde turnering – de to sidste tæller til LET

Det var den fjerde af seks turneringer i sæsonen på Sunshine Ladies Tour. Casandra Alexander vandt sæsonpremieren SuperSport Ladies Challenge by Sun International, Moa Folke vandt Dimension Data Ladies Pro-Am og Hayley Davis vandt Cape Town Ladies Open.

De to sidste sidste turneringer, næste uges Joburg Ladies Open fra den 1. marts og Investec South African Women’s Open fra den 8. marts tæller også til Ladies European Tour.

Jabra Ladies Classic, resultat

Casandra Alexander – Foto: Tristan Jones / LET

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Kvinder: Penge- og pointranglister, 22. april 2024

Chiara Tamburlini vandt Joburg Ladies Open på LET, hvor Sofie Kibsgaard blev nr. 64. Cecilie Finne-Ipsen missede cuttet. På LPGA spillede man årets første major,...

Scottie Scheffler vandt RBC Heritage – 4 sejre i 5 turneringer

Scottie Scheffler vandt RBC Heritage, og verdensetteren har nu vundet fire af sine seneste fem turneringer! Og det har været i stærke felter mod...