Sunshine Ladies TourSmilla blev nr. 4, da Casandra Alexander vandt Jabra Ladies Classic

Smilla blev nr. 4, da Casandra Alexander vandt Jabra Ladies Classic

Casandra Alexander vandt Jabra Ladies Classic på den sydafrikanske Sunshine Ladies Tour, hvor Smilla Sønderby blev nr. 4.

Smilla Sønderby var på alene på 2. pladsen i -10 inden finalerunden på Glendower Golf Club, og blot ét slag efter Mirea Prat i -11.

Casandra Alexander begyndte dagen på en 4. plads, og med en finalerunde i -6 vandt hun årets anden sejr i -14 foran Mirea Prat i -13 og Kaleigh Telfer i -12.

Smilla Sønderby afsluttede med en runde i par, hvilket gav en 4. plads i -10.

Linette Holmslykke deltog også, men efter runder i -1 og +8 var hun otte slag fra at klare cuttet efter anden runde.

Som en ekstra bonus fik vinderen en invitation til Jabra Ladies Open i Frankrig på LET i maj. Her er var Casandra Alexander allerede kvalificeret, da hun blev nr. 30 på LET’s Race to Costa del Sol rangliste sidste år, så hun har i forvejen et fuldt LET kort.

Sæsonens fjerde turnering – de to sidste tæller til LET

Det var den fjerde af seks turneringer i sæsonen på Sunshine Ladies Tour. Casandra Alexander vandt sæsonpremieren SuperSport Ladies Challenge by Sun International, Moa Folke vandt Dimension Data Ladies Pro-Am og Hayley Davis vandt Cape Town Ladies Open.

De to sidste sidste turneringer, næste uges Joburg Ladies Open fra den 1. marts og Investec South African Women’s Open fra den 8. marts tæller også til Ladies European Tour.

Jabra Ladies Classic, resultat

Casandra Alexander – Foto: Tristan Jones / LET

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Lexi Thompson indstiller karrieren

29-årige Lexi Thompson har offentliggjort, at hun efter 2024 sæsonen indstiller karrieren som fuldtidsprofessionel. Det afslørede hun i en video på Instagram, som kan...

Herrer: Penge- og pointranglister, 27. maj 2024

Nacho Elvira vandt Soudal Open foran bl.a. Niklas Nørgaard, der havde et putt for at komme i omspil om sejren, men han kan glæde...

Sat op til succes

De fem nyeste artikler på 19hul.dk