Sunshine Ladies TourCasandra Alexander vandt sæsonpremieren på Sunshine Ladies Tour

Casandra Alexander vandt sæsonpremieren på Sunshine Ladies Tour

Casandra Alexander vandt SuperSport Ladies Challenge by Sun International, der var den første turnering i den 10. sæson på den sydafrikanske Sunshine Ladies Tour. Det var her Linn Grant vandt tre turneringer og Order of Merit i foråret 2022 inden hun senere også vandt Race to Costa del Sol på LET.

Cecilie Finne Ipsen var eneste dansker i feltet, og efter runder i +3 og +4 var hun ét slag fra at klare cuttet til tredje og sidste runde på Gary Player Country Club i Sun City.

Dårligt vejr forsinkede spillet de første dage, så en del skulle spille både anden og tredje runde fredag, hvilket man nåede.

Casandra Alexander vandt med seks slag

23-årige Casandra Alexander fra Sydafrika fik en god start på sæsonen, da hun efter en finalerunde i -2 vandt en sikker sejr i -9 foran Dorthea Forbrigd fra Norge i -3 og engelske Lily May Humphreys i -2.

Der var tre fra Norge i top-10, da Karoline Lund blev nr. 6 i par og Julie Boysen Hillestad delt nr. 7 i +1 sammen med bl.a. Lee-Anne Pace fra Sydadfrika.

De 87 deltagere kom fra 26 forskellige lande heraf 38 fra Sydafrika.

Anden Sunshine sejr – fravalgte at spille på LET i Kenya

Casandra Alexander spiller primært på LET, hvor hun blev nr. 30 på Race to Costa del Sol ranglisten i 2022 og nr. 73 i 2021, hvor hun hed Casandra Hall. Hun skifter efternavn da hun blev gift i 2022.

Det var hendes anden sejr på Sunshine Ladies Tour, da hun vandt Joburg Ladies Open 2021. Hun har to ikke tællende hold-sejre på LET, da hun vandt Saudi Ladies Team International 2020 sammen med bl.a. Emily K Pedersen i 2020, og sidste år var det hende der vandt omspillet for Team Garcia i Aramco Team Series – Jeddah.

Hun kunne have deltaget i ugens LET turnering i Kenya, men hun valgte at spille i Sydafrika, da hun kender Gary Player banen meget godt, og gerne ville have en god start på sæsonen. Det fik hun med sejren og en præmiecheck på 182.000 ZAR svarende til 72.000 danske kroner.

Seks turneringer på seks uger – to tæller på LET

Sunshine Ladies Tour sæsonen består af seks turneringer på seks uger.

De to sidste i begyndelsen af marts, Joburg Ladies Open og Investec South African Women’s Open, tæller også til Ladies European Tour.

SuperSport Ladies Challenge by Sun International, resultat

Dorothea Forbrigd – Foto: Tristan Jones / LET

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Dobbelt dansk til start i Canadian Open

Både Nicolai Højgaard og Thorbjørn Olesen er taget nordpå til Canada for at spille med i Canadian Open, og danskerne er med i et...

Frafalder alle anklager mod Scheffler – en misforståelse

Alle anklager er frafaldet mod verdensetteren Scottie Scheffler, der blev anholdt inden anden runde af US PGA Championship, og man bekræfter Schefflers forklaring om,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk