Sunshine Ladies TourMoa Folke vandt Dimension Data Ladies Pro-Am

Moa Folke vandt Dimension Data Ladies Pro-Am

Svenske Moa Folke vandt Dimension Data Ladies Pro-Am på den sydafrikanske Sunshine Ladies Tour, hvor der med et begrænset felt ikke var dansk deltagelse.

Kvindernes turnering blev spillet sideløbende med herrernes Dimension Data Pro-Am, der var tællende til Sunshine Tour og Challenge Touren. Den vandt Oliver Bekker.

Inden finalerunden delte Lily May Humphreys og Anne-Lise Caudal føringen i -5 foran Zethu Myeki og Lee-Anne Pace i -2.

27-årige Moa Folke begyndte dagen fem slag fra førstepladsen, men efter en eagle og seks birdies for en runde i -8 på Fancourt, Montagu, vansdt hun i -8 foran Anne-Lise Caudal i -5.
Lee-Anne Pace blev nr. 3 i -4 foran Lily May Humphreys i -3.

Moa Folke fik næsten 400.000 R for sejren svarende til 155.000 danske kroner.

Dimension Data Ladies Pro-Am, resultat

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Nanna og Emily støttede et godt formål i Viborg – Replikker fra sidelinjen (1)

Emnet var alvorligt, men humøret alligevel højt, da Viborg Golfklub i anledning af klubbens 50-års jubilæum inviterede sports- og andet godtfolk til at samle...

Ryder Cup kvalifikationen, 29. maj 2023

Pablo Larrazábal vandt KLM Open, hvor Rasmus Højgaard spillede i førerbolden og blev nr. 3. Med sejren rykkede Larrazábal frem som nr. 9 på...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk