LIV GolfSådan kan man gratis se LIV Golf direkte og on-demand

Sådan kan man gratis se LIV Golf direkte og on-demand

LIV Golf sæsonen begynder den 24. februar, og dagen før har de offentliggjort, hvordan man kan se turneringerne, hvis man bor udenfor USA.

LIV Golf har lanceret deres egen streaming tjeneste, så man gratis kan LIV Golf turneringer via App’en LIV Golf Plus og på hjemmesiden LIVGolfPlus.com. Både direkte og forskudt når man ønsker det, eller on-demand som det hedder. App’en “LIV Golf Plus” kan man hente til bl.a. iOS, Android, Apple TV og FireTV. Man skal tilsyneladende oprette sig som bruger.

CW sender LIV Golf i USA

I USA kan man se LIV Golf på tv-kanalen CW og deres app. En helt ukendt tv-kanal i Danmark, selvom vi kan se flere af deres programmer på andre kanaler.

Alle 14 LIV Golf turneringer kan ses på CW i flere end 120 mio. amerikanske husstande og via deres App, som er downloadet flere end 90 mio. gange.

CW er ejet af ligeligt af CBS, der er datterselskab til Paramount, og Warner Bros. Discovery. Sidstnævnte har PGA Tour rettighederne udenfor USA og således også i Danmark. CW er en forkortelse af CBS og Warner Bros.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Reklamer under Masters på Viaplay – det er ikke en fejl

Som de seneste år sendes Masters på TV3 Sport og Viaplay Total, men noget er nyt i år. Der er også reklameafbrydelser på Viaplay...

Se alle slag i Masters og lav din egen “tv-kanal” med udvalgte spillere

Igen i år kan man under Masters se alle slag på Masters hjemmeside eller i den gratis App. Det har man kunnet siden 2020,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk