PopulærtPGA TourPGA Tour spillere med gammelt udstyr

PGA Tour spillere med gammelt udstyr

I denne uge spilles Northern Trust Open for 90. gang, og i den anledning har PGA Tour udfordret nogle spillere med gamle køller.

Se selv i videoen ovenfor, hvor spillere som Rory McIlroy, Kevin Na, Jamie Donaldson, Charley Hoffman og Anirban Lahiri slår med køller fra 1920’erne, 50’erne og 90’erne.

Det er gået stærkt med udviklingen af golfudstyr de seneste år. Selvom de fleste vil mene, at golf stadig er svært, så var det nu noget helt andet, da man havde en driver med et lille hovede af træ.

Blev spillet første gang i 1926
Den traditionsrige turnering blev spillet første gang i 1926 under navnet Los Angeles Open. Nissan var titelsponsor i 21 år, inden finanskoncernen Northern Trust tog over i 2008.

C More sender direkte fra turneringen, og ugens sendetider kan ses på www.19hul.dk/tv.

Northern Trust Open, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Emily Pedersen er klar til at forsvare Europas farver i Solheim Cup

De bedste kvinder fra Europa og USA mødes for 18. gang i den prestigefyldte Solheim Cup, og discovery+ og Eurosport er med hele vejen...

Verdensranglisterne, 18. september 2023

Ryan Fox og Sahith Theegala vandt ugens største turneringer og rykkede frem, så de ligger på hver sin side af top-30. Hos kvinderne blev...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk