PopulærtPGA TourNyt signal på C More Golf fra i dag

Nyt signal på C More Golf fra i dag

Når golfturneringen Northern Trust Open starter i dag 18. februar kl. 16.00 på C More Golf, vil det ikke kun være Bubba Watson, Jordan Spieth og Rory McIlroy, der pryder C More Golf. Samme dag er det slut med svensk kommentering på genudsendelserne. Det betyder, at alt – inkl. genudsendelser – nu er på dansk og/eller engelsk.

Det vækker givetvis ikke blot begejstring hos alle C More Golfs seere, men også vores ekspert og professionel golfspiller Andreas Hartø, der glæder sig over det nye tiltag:

– Jeg synes, det er fedt, at C More Golfs genudsendelser nu bliver sendt med dansk kommentatorspor. Det gør oplevelsen af at se den nye golfkanal noget mere fuldendt som seer.

Både Andreas og Mark Haastrup, som også er ekspert på C More Golf, er meget begejstrede for den nye udvidede dækning af turneringerne, hvor man kan følge både featured holes og featured players:

– Derudover er det fantastisk, at der bliver gjort tiltag for, at man kan se så meget golf som muligt i løbet af turneringerne, og at man har muligheden for at se specielle features som “featured holes” o. lign. Der er lidt for enhver smag. Også når de “gamle” drenge spiller på Champions Tour. Og Mark Haastrup tilføjer:

– Det er et utroligt spændende koncept og nytænkende med de mange muligheder, man nu har som seer. Specielt muligheden for at se featured groups og featured holes – det giver lige en ekstra dimension til tv golf.

Featured Groups giver seerne mulighed for at følge to forskellige grupper, som PGA vælger at sætte kameraer på. Til Northern Trust består grupperne for torsdag og fredag af:

Torsdag den 18. februar fra kl. 16.00:
16.22: Bubba Watson, James Hahn, Justin Rose
16.32: Rory Mc Ilroy, Hideki Matsuyama, Matt Kuchar

Fredag den 19. februar kl. 16.00
16.22: Adam Scott, Sergio Garcia, Dustin Johnson
16.32 Jordan Spieth, Justin Thomas, Fred Couples

Featured Holes giver seerne mulighed for at følge to specifikke huller på banen, hvor PGA har sat kameraer op, og hvor man så ser alle spillerne komme igennem. Til Northern Trust er det hul 10 og hul 16.

Kommentator: Anders Sigdal.

Læs mere om C More Golf her:
http://www.cmore.dk/bestil

https://www.facebook.com/C-More-Golf-Danmark-513183138857489/?fref=ts

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Pilgrimsrejse i Skotland (1)

Rembrandt viste i 1600-tallet, hvordan der blev spillet ”ringbold” på landjorden og ”kolf” på de tilfrosne nederlandske søer. Golfens pilgrimme tager nu ikke til...

The One, The Open

Vi har også vist videoen ovenfor de seneste år, men bliver aldrig trætte af stemningen i den fantastiske pr-video om The Open. I videoen beskrives...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk