PopulærtLPGASikker sejr til Lydia Ko på trods af straffeslag

Sikker sejr til Lydia Ko på trods af straffeslag

Den blot 18-årige Lydia Ko vandt sin 11. LPGA turnering i karrieren, da hun vandt Kia Classic i overbevisende stil. Det på trods af et straffeslag undervejs.

Efter tredje runde førte Lydia Ko med tre slag, og det blev hurtigt til fire slag, da hun begyndte finalerunden med to birdies.

På 10. hul pådrog hun sig et straffeslag, da hun ramte bolden to gange med putteren, hvilket resulterede i en bogey, som det kan ses i videoen ovenfor med højdepunkter fra finalerunden.

Efter tre afsluttende birdies gik Lydia Ko finalerunden i -5, og vandt i -19 foran Inbee Park i -15 og Ai Miyazato i -12.

Sung Hyun Park og Jenny Shin delte 4. pladsen i -11. Suzann Pettersen og Anna Nordqvist, der vandt turneringen i 2014, delte 12. pladsen i -8.

Kia Classic, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Julehistorier fra Caribien (4)

Den bæredygtige julekalender er i år et genoptryk af Rejseoplevelser fra De Franske Antiller i 2019. -- oOo -- Helt ærligt, hvem gider at ligge hele...

USA vandt den første udgave af World Champions Cup

Team USA vandt den første udgave af World Champions Cup, der var en slags kombination af Ryder Cup og Presidents Cup for seniorer. Se...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk