PopulærtDP World TourDay og Oosthuizen i WGC finalen

Day og Oosthuizen i WGC finalen

Semifinalerne ved WGC – Dell Match Play er afgjort, og vi er nu klar til finalen, som bliver et et opgør mellem Jason Day og Louis Oosthuizen.

I den første semifinale spillede Jason Day mod Rory McIlroy. Day vandt 1. hul med en birdie, men McIlroy udlignede med en birdie på 2. hul.

Der blev spillet god golf, da 6., 7. og 8. hul blev vundet med birdies. Først McIlroy på 6. hul inden Day udlignede på 7. og McIlroy kom foran igen med en birdie på 8. hul.

Jason Day udlignede med en birdie på 10. hul og kom 2 op efter birdies på 12. og 13. hul. McIlroy reducerede med en birdie på 14. hul, men den stilling holdt hele vejen, så Day vandt 1 op. Der var spænding til det sidste, men det hele var afgjort, da Jason Day holede et par-putt fra knap 4 meter på 18. hul.

McIlroy spillede godt fra tee til green, men han missede nogle gode muligheder med putteren. Dermed tog geden fejl, da den spåede at McIlroy ville vinde turneringen.

Oosthuizen vandt en sikker sejr
Den anden semifinale havde langt fra samme høje standard, men Louis Oosthuizen vandt 1. hul med en birdie for at komme 1 op mod Rafa Cabrera Bello. Oosthuizen holdt sig i front hele vejen, og kom 3 op, da Cabrera Bello lavede bogeys på 5. og 7. hul.

Cabrera Bello fik reduceret ved at vinde 8. hul og 9. hul med pars, men allerede efter 10. hul var Oosthuizen 2 op igen. Cabrera Bello tabte 14. og 15. hul med to bogeys, og Oosthuizen vandt dermed 4 & 3.

Oosthuizen lavede blot to birdies i matchen, men det var nok, da Cabrera Bello ikke lavede en eneste birdie i semifinalen.

Jason Day og Louis Oosthuizen skal således mødes i finalen, mens Rory McIlroy og Rafa Cabrera Bello spiller om 3. pladsen.

Starttider for finale og match om 3. pladsen
Nedenfor ses starttiderne de to sidste matcher i WGC. Tallet i parentes er spillerens seedning i turneringen.

21:00 – 3./4. pladsen – Rafa Cabrera Bello (52) – Rory McIlroy (3)
21:15 – Finalen – Louis Oosthuizen (16) – Jason Day (2)

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte frem afslutningen, hvilket forventes at være omkring  til 01. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

WGC – Dell Match Play, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Verdensranglisterne, 30. maj 2024

Xander Schauffele har måske ikke fået helt samme opmærksomhed som andre af verdens bedste, men han var nr. 3 i verden inden han vandt...

Politiet har offentliggjort to videoer af Schefflers anholdelse – se dem her

Politibetjenten der anholdt Scottie Scheffler inden anden runde af US PGA Championship har fået en disciplinær straf for ikke at tænde sit krops-kamera som...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk