PopulærtLPGALydia Ko fører med tre slag inden finalerunden

Lydia Ko fører med tre slag inden finalerunden

Med en bogeyfri runde i -5 overtog Lydia Ko førstepladsen i Kia Classic, hvor hun har tre slags forspring inden finalerunden.

Verdensetteren Lydia Ko fører i -14 foran Sung Hyun Park, Brittany Lang og Jenny Shin i -11. Inbee Park er alene på 5. pladsen i -10 foran Jessica Korda i -9.

Suzann Pettersen gik en flot runde i -6, og rykkede frem til en delt 7. plads i -8. Anna Nordqvist, der vandt turneringen i 2014 er nr. 18 i -5.

Brooke M Henderson og Stacy Lewis er nr. 30 i -3 og Lexi Thompson nr. 40 i -1.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender finalerunden direkte natten til mandag fra kl. 01 – 03. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Kia Classic, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Schauffele fører – Scheffler i top-5 efter dramatisk fredag

Anden runde af US PGA Championship blev forsinket, så 17 spillere mangler at færdigspille de sidste huller. Thorbjørn Olesen og Rasmus Højgaard er sikkert...

Scottie Scheffler anholdt inden anden runde af US PGA Ch’ship

Scottie Scheffler, der er nr. 1 på verdensranglisten, blev anholdt og lagt i håndjern tidligt fredag morgen på vej mod anden runde af US...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk