PopulærtPGA TourSejren glippede for Poulter på Puerto Rico

Sejren glippede for Poulter på Puerto Rico

En skuffende finalerunde i par var ikke nok til sejren for Ian Poulter i Puerto Rico Open at Coco Beach, hvor Tony Finau vandt efter omspil.

Ian Poulter, der var første reserve til WGC – Dell Match Play, førte med et enkelt slag efter tredje runde. I finalerunden lavede han blot en enkelt birdie og en bogey for en runde i par, hvilket gav ham en delt 3. plads i -11 med Rodolfo Cazaubon.

Steve Marino og Tony Finau var på en delt 2. plads inden finalerunden, og med runder i -2 overhalede de Ian Poulter, og sluttede på en delt førsteplads i -12.

Finau fik sit gennembrud på tredje omspilshul
36-årige Marino og 26-årige Finau måtte i omspil på 18. hul, og de første to gange delte de hullet med birdies. Begge jagtede deres første PGA Tour sejr.

Langtslående Finau vandt med en birdie på tredje omspilshul, hvor Marino missede et kort birdieputt, så Finau fik sit egentlig gennembrud på PGA Tour.

Der blev spillet om en præmiesum på $ 3 mio., hvoraf Finau får $ 540.000 svarende til 3,6 mio. kroner.

Andres Romero, Nick Taylor og Scott Brown delte 5. pladsen i -10, mens Will MacKenzie, Rafael Campos og Aaron Baddeley blev nr. 8 i -9. Den forsvarende mester Alex Cejka blev nr. 11 i -8.

Freddie Jacobson blev nr. 15 i -7, Retief Goosen nr. 21 i -6, Luke Donald nr. 26 i -5 og George Coetzee nr. 35 i -4.

Poulter har fortsat kun vundet to gange på PGA Tour
40-årige Poulter har vundet 16 professionelle turneringer i karrieren, hvoraf de 12 har været tællende på Europa Touren.

Blandt dem to WGC turneringer, som fortsat er hans hidtil eneste sejre på PGA Tour. Først WGC – Accenture Match Play Championship 2010, som nu er WGC – Dell Match Play, og siden WGC – HSBC Champions 2012, der er hans seneste sejr.

Puerto Rico Open at Coco Beach, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Ugo Coussaud vandt The Challenge presented by KGA

30-årige Ugo Coussaud vandt sin første Challenge Tour sejr The Challenge presented by KGA i Indien, hvor Jeppe Kristian Andersen begyndte finaledagen i top-10,...

Ryder Cup kvalifikationen, 27. marts 2023

Der var masser af point af spille om i WGC – Dell Technologies Match Play, som blev vundet af Sam Burns med en finalesejr...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk