MajorsUS OpenSergio Garcia og Adam Scott er alligevel kommet med i US Open

Sergio Garcia og Adam Scott er alligevel kommet med i US Open

Både Sergio Garcia og Adam Scott tabte omspil om en plads i US Open, da de deltog i Final Qualifying i henholdsvis England og USA. Mandag kom de dog alligevel begge med i feltet, og kan fortsætte imponerende statistikker. Adam Scott spiller sin 92. major i træk, mens Sergio Garcia spiller sin 25. US Open i træk.

USGA havde reserveret seks pladser til spillere der kunne kvalificere sig via top-60 på verdensranglisten i mandags. Der var to nye spillere, da Robert MacIntyre efter sin PGA Tour sejr er rykket frem som nr. 41, og Adam Scott kom også med via top-60. For selvom Adam Scott er nr. 61 i denne uge, så har man ikke talt nyligt afdøde Grayson Murray på 59. pladsen med i opgørelsen af top-60.

Dermed kan 43-årige Adam Scott spille sin 92. major i træk for han har spillet ALLE majors siden The Open 2001! Ganske imponerende for Masters 2013 vinderen med 14 PGA Tour sejre på CV’et. Han spiller sin 23. US Open i træk.Der blev derfor frigivet fire pladser til reserverne fra de 13 Final Qualifying turneringer. Fordelt efter styrke i Final Qualifying turneringerne og de gik til Sergio Garcia, amatøren Brendan Valdes, Otto Black og Maxwell Moldovan.

44-årige Sergio Garcia har spillet alle US Open siden år 2000 og kommer nu med for 25. gang i træk. Han spiller på LIV Golf og er nr. 773 på verdensrangliste. Garcia har vundet 16 gange på DP World Tour og 11 gange på PGA Tour heriblandt Masters 2017.

Garcia har ikke vundet individuelt på LIV Golf, men har tabt tre omspil. Først til Talor Gooch i LIV Golf Singapore presented by Resorts World Sentosa 2023 samt til Joaquin Niemann i LIV Golf Mayakoba 2024 i februar og til Dean Burmester i LIV Golf Miami 2024 i april.

US Open sendes direkte på V Sport Golf og Viaplay Total samt skiftevis TV3 Sport og 3+. Læs mere i denne artikel, og denne uges direkte sendetider kan som altid ses på 19hul.dk/tv.

US Open, leaderboard
– alternativ på pgatour.com

Sergio Garcia – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Herrer: Penge- og pointranglister, 17. juni 2024

Bryson DeChambeau vandt US Open foran Rory McIlroy, der skuffet forlod Pinehurst No. 2 uden at sige tillykke til DeCambeau og efterfølgende har trukket...

Tre danskere videre til hulspil i The Amateur Championship

Tre af fire danskere i den 129. udgave af The Amateur Championship gik videre fra slagspilskvalifikationen til hulspilsfinalerne, som spilles fra onsdag til lørdag. Der...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk