PopulærtLPGASei Young Kim fører med to slag på LPGA

Sei Young Kim fører med to slag på LPGA

Sei Young Kim fører JTBC Founders Cup i -15 foran Brittany Lang i -13, mens Jacqui Concolino og Giuia Sergas deler 3. pladsen i -12 inden finalerunderne.

Stacy Lewis er nr. 12 i -9. Mi Hyang Lee kunne ikke helt leve op til sin forrygende første runde i -10, hvor hun var -9 efter 9 huller. En anden runde i +3 sendte hende tilbage til en 25. plads i -7, som hun bl.a. deler med Lydia Ko og Brooke M Henderson. Ha Na Jang er nr. 40 i -6.

Cuttet blev -3. Blandt de spillere som missede cuttet er Inbee Park i -2, Cheyenne Woods i par, Suzann Pettersen i +3 og Michelle Wie i +7.

Therese O’Hara var i omspil om en plads i feltet
I mandagens kvalifikation var Therese O’Hara meget tæt på en plads i feltet, da hun var i omspil.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte sent hver aften. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

JTBC Founders Cup, leaderboard

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Herrer: Penge- og pointranglister, 2. oktober 2023

Ugens helt store turnering var naturligvis Ryder Cup, som Europa vandt, men der blev spillet på Asian Tour og Nordic League. Jaco Ahlers vandt Mercuries...

Kampen om kortene spidser til på Lyngbygaard

Sæsonen nærmer sig med hastige skridt sin afslutning. Der resterer kun tre turneringer, og om blot to og en halv uge kan vi sætte...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk