PopulærtLPGASei Young Kim fører med to slag på LPGA

Sei Young Kim fører med to slag på LPGA

Sei Young Kim fører JTBC Founders Cup i -15 foran Brittany Lang i -13, mens Jacqui Concolino og Giuia Sergas deler 3. pladsen i -12 inden finalerunderne.

Stacy Lewis er nr. 12 i -9. Mi Hyang Lee kunne ikke helt leve op til sin forrygende første runde i -10, hvor hun var -9 efter 9 huller. En anden runde i +3 sendte hende tilbage til en 25. plads i -7, som hun bl.a. deler med Lydia Ko og Brooke M Henderson. Ha Na Jang er nr. 40 i -6.

Cuttet blev -3. Blandt de spillere som missede cuttet er Inbee Park i -2, Cheyenne Woods i par, Suzann Pettersen i +3 og Michelle Wie i +7.

Therese O’Hara var i omspil om en plads i feltet
I mandagens kvalifikation var Therese O’Hara meget tæt på en plads i feltet, da hun var i omspil.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte sent hver aften. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

JTBC Founders Cup, leaderboard

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Lexi Thompson indstiller karrieren

29-årige Lexi Thompson har offentliggjort, at hun efter 2024 sæsonen indstiller karrieren som fuldtidsprofessionel. Det afslørede hun i en video på Instagram, som kan...

Herrer: Penge- og pointranglister, 27. maj 2024

Nacho Elvira vandt Soudal Open foran bl.a. Niklas Nørgaard, der havde et putt for at komme i omspil om sejren, men han kan glæde...

Sat op til succes

De fem nyeste artikler på 19hul.dk