PopulærtLPGAMeget lave scores på LPGA

Meget lave scores på LPGA

Det kræver gode scores at være med i toppen af LPGA turneringen JTBC Founders Cup.

Mi Hyang Lee gik en 62’er i første runde, og fører i -10 foran Sei Young Kim og Brittany Lang i -9. Giulia Sergas er alene på 3. pladsen i -8.

Mi Hyang Lee begyndte på 10. hul og var -9 efter syv birdies og en eagle på de første 9 huller! På banens for-ni lavede hun kun en enkelt birdie.

Anna Nordqvist
Anna Nordqvist

Svenskerne Dani Holmqvist, Pernilla Lindberg, Anna Nordqvist deler 5. pladsen i -7 med Gerina Piller og Minjee Lee.

Brooke M Henderson er nr. 24 i -4, mens Lydia Ko, Stacy Lewis og Ha Na Jang deler 52. pladsen i -2. Cheyenne Woods er nr. 90 i par, og Inbee Park er nr. 104 i +1.

Suzann Pettersen fik en skuffende start med en runde i +2, så hun er langt tilbage i feltet på en 118. plads. Værre gik det for Michelle Wie, som er nr. 141 i +5.

Therese O’Hara var i omspil om en plads i feltet
I mandagens kvalifikation var Therese O’Hara meget tæt på en plads i feltet, da hun var i omspil.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte sent hver aften. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

JTBC Founders Cup, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Julehistorier fra Caribien (4)

Den bæredygtige julekalender er i år et genoptryk af Rejseoplevelser fra De Franske Antiller i 2019. -- oOo -- Helt ærligt, hvem gider at ligge hele...

USA vandt den første udgave af World Champions Cup

Team USA vandt den første udgave af World Champions Cup, der var en slags kombination af Ryder Cup og Presidents Cup for seniorer. Se...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk