PopulærtLPGATherese tabte omspil i LPGA kval.

Therese tabte omspil i LPGA kval.

Therese O’Hara (tidl. Kølbæk) var i omspil om en plads i denne uges JBTC Founders Cup på LPGA, men det lykkedes hende desværre ikke at kvalificere sig.

Der var 84 deltagere, som kæmpede om blot 2 pladser i feltet i mandagkvalifikationen over 18 huller.

Therese skriver på Facebook, at hun slog mange gode slag, men putteren samarbejdede ikke. Derfor troede hun ikke, at en runde i -2 rakte til noget. Det viste sig dog at være nok til omspil om den ene plads i feltet.

De var fem i omspillet, som blev vundet af Hannah Arnold med en birdie på andet omspilshul. Michelle Plyapattra vandt kvalifikationen i -3.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender JBTC Founders direkte torsdag til søndag nat. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Resultatlisten kan ses på linket nedenfor, ud for LPGA Founders Cup.

JBTC (LPGA) Founders Cup, Local Open Qualifier, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Spieth, Hovland og Gareth Bale er hovednavnene på Pebble Beach

Det er tid til den traditionsrige AT&T Pebble Beach Pro-Am, hvor PGA Touren har besøg af en lang række kendisser fra sportens og kulturens...

Challenge Tourens 2023 sæson

Der spilles om flere penge end nogensinde før på Challenge Touren, hvor 2023 sæsonen kommer består af mindst 29 turneringer i 18 forskellige lande. Mindst...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk