PopulærtLPGATherese tabte omspil i LPGA kval.

Therese tabte omspil i LPGA kval.

Therese O’Hara (tidl. Kølbæk) var i omspil om en plads i denne uges JBTC Founders Cup på LPGA, men det lykkedes hende desværre ikke at kvalificere sig.

Der var 84 deltagere, som kæmpede om blot 2 pladser i feltet i mandagkvalifikationen over 18 huller.

Therese skriver på Facebook, at hun slog mange gode slag, men putteren samarbejdede ikke. Derfor troede hun ikke, at en runde i -2 rakte til noget. Det viste sig dog at være nok til omspil om den ene plads i feltet.

De var fem i omspillet, som blev vundet af Hannah Arnold med en birdie på andet omspilshul. Michelle Plyapattra vandt kvalifikationen i -3.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender JBTC Founders direkte torsdag til søndag nat. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Resultatlisten kan ses på linket nedenfor, ud for LPGA Founders Cup.

JBTC (LPGA) Founders Cup, Local Open Qualifier, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Scheffler vandt Masters for anden gang – nedtur for Nicolai Højgaard

Scottie Scheffler vandt Masters 2024, hvor Nicolai Højgaard blev nr. 16 efter bl.a. en 7'er på par-3 hullet 12. Ærgerligt, men alligevel også en...

Se fantastiske slag der har defineret bag-ni under Masters

Det siges, at Masters afgøres på bag-ni om søndagen, og mod slutningen af den traditionsrige major på Augusta National er der ofte også en...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk