Korn Ferry TourForsinkelse på Web.com Tour

Forsinkelse på Web.com Tour

Anden runde af Web.com Tour turneringen Chitimacha Louisiana Open blev forsinket, så Sebastian Cappelen skal kæmpe for at klare cuttet lørdag.

Han mistede sit fulde Web.com Tour kort sidste år, men kom med i turneringen via mandagens kvalifikationsturnering, hvor han gik -8.

Efter første runde var han nr. 79 i -1. Han har blot nået at spille 4 huller af anden runde, hvor han er -1, hvilket giver ham en aktuel 89. plads i -2.

Matt Fast fører i -12 foran Wesley Bryan i -11, og de er begge færdige med anden runde. Dawie van der Walt er -3 efter 11 huller og alene på 3. pladsen i -10.

Wesley Bryan er den ene bror i trick shot gruppen Bryan Bros, som bl.a. har lavet denne video sammen med Rory McIlroy.

Wesley Bryan blev nr. 9 på tourskolen til Web.com Tour, og har dermed et fuldt kort i år.

Chitimacha Louisiana Open presented by NACHER, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Danish Golf Championship på Great Northern i 2026

Når DP World Tour-turneringen, Danish Golf Championship, i sensommeren 2026 afvikler sin tredje udgave, bliver det på Great Northern i Kerteminde. Det ambitiøse anlæg...

Emily Pedersen er klar til at forsvare Europas farver i Solheim Cup

De bedste kvinder fra Europa og USA mødes for 18. gang i den prestigefyldte Solheim Cup, og discovery+ og Eurosport er med hele vejen...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk