Challenge TourSe højdepunkter fra Rasmus Neergaard-Petersens sejr i Kolkata Challenge

Se højdepunkter fra Rasmus Neergaard-Petersens sejr i Kolkata Challenge

I Challenge Tourens magasin-program om Kolkata Challenge er der højdepunkter fra Rasmus Neergaard-Petersens sejr i Royal Calcutta Golf Club i Indien.

Der er ikke fuld tv-dækning på Challenge Touren, og det 23 minutter lange program ovenfor handler ikke kun om selve turneringen. Der er bl.a. også interview med SSP Chawrasia, som lærte at spille golf i værtsklubben Royal Calcutta Golf Club, hvor hans far var greenkeeper. 45-årige Chawrasia har vundet fire gange på DP World, og alle fire sejre har vøret i hjemlandet Indien.

Der er også et indslag med Joel Moscatel fra Spanien på besøg i et blomstermarked i Kolkata.

Verdens ældste golfklub udenfor de britiske øer

Kolkata er en storby i Indien med omkring 15 mio. indbyggere, og den er for nogle måske bedre kendt som Calcutta, som var navnet frem til 2001.

Royal Calcutta Golf Club har fastholdt deres oprindelige navn, og det ændrer man næppe. Klubben har nemlig en lang traditionsrig historie helt tilbage fra 1829, og er den ældste golfklub udenfor de britiske øer. Det er dog ikke samme bane som i begyndelsen, da klubben er flyttet og banen redesignet gennem årene. Den nuværende bane åbnede i 1996 efter design af den femdobbelte australske The Open vinder Peter Thomson.

Kolkata Challenge, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Reklamer under Masters på Viaplay – det er ikke en fejl

Som de seneste år sendes Masters på TV3 Sport og Viaplay Total, men noget er nyt i år. Der er også reklameafbrydelser på Viaplay...

Se alle slag i Masters og lav din egen “tv-kanal” med udvalgte spillere

Igen i år kan man under Masters se alle slag på Masters hjemmeside eller i den gratis App. Det har man kunnet siden 2020,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk