PopulærtLadies European TourNicole fører Australian Women’s Classic inden finalerunden

Nicole fører Australian Women’s Classic inden finalerunden

Nicole Broch Estrup er på en delt førsteplads i Australian Women’s Classic inden søndagens finalerunde, hvor også Smilla Sønderby er med.

Turneringen skule spilles over tre runder, men fredag nåede kun nogle ganske få på banen. Blandt dem Nicole Broch Estrup, der lavede to birdies på 3 huller inden spillet blev indstillet. Turneringen blev afkortet til 36 huller, med cut efter 18 huller, og lørdag nåede alle at blive færdige med første runde.

Nicole i tredelt føring

Nicole Broch Estrup, Pei-Ying Tsai og Jess Whitting deler føringen i -6, og de tre skal spille i førerbolden søndag. Nicole lavede syv birdies og én bogey-

Cara Gainer og Klara Davidson Spilkova deler 4. pladsen i -5 foran fem spillere i -4.

Smilla Sønderby er nr. 23 i -2. Hun lavede fem birdies og kun én bogey men desværre også en dobbeltbogey på et par-5 hul.

V Sport Golf og Viaplay Total sender finalerunden meget tidligt søndag morgen. Se ugens sendetider på 19hul.dk/tv.

Australian Women’s Classic, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Golf på Djursland

Hotel Fuglsøcentret er ikke kun kendt for sine koncerter. Resortet i Mols Bjerge er også kendt for sine golfkurser. De fuldbefarne golfspillere kan komme...

Herrer: Penge- og pointranglister, 29. april 2024

Yuto Katsuragawa vandt DP World Tour turneringen ISPS HANDA Championship i Japan. Han vandt også turneringen for to år siden, hvor den pga. Covid-19...