AnbefaletSe Bubba Golf når det er bedst

Se Bubba Golf når det er bedst

Bubba Watson er med i AT&T Pebble Beach Pro-Am, og under tirsdagens træningsrunde viste han et anderledes trick shot.

Det er lidt uklart, om Bubba først laver et dårligt chip fra roughen, eller om det hele er med vilje. Men godt ser det ud, selvom man ikke kan bruge tricket i en tællende runde.

Se selv i den korte video nedenfor:

Mark Wahlberg overtalte Bubba til at spille
Det er første gang siden 2007, at Bubba Watson deltager i AT&T Pebble Beach Pro-Am. I Pro-Am turneringen skal Bubba spille sammen med skuespiller og producer Mark Wahlberg. De to er venner, og det er Wahlberg som har overtalt Bubba til at deltage i turneringen.

AT&T Pebble Beach Pro-Am sendes direkte på C More Golf, og sendetiderne kan ses på www.19hul.dk/tv

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Peter Baker vandt Legends Tour sæsonfinalen og ranglisten

Peter Baker vandt MCB Tour Championship – Mauritius, der var sæsonfinalen på Legends Tour. Han førte i forvejen MCB Road to Mauritius ranglisten, som...

Mandagsafslutning i Alfred Dunhill Championship

Kraftig storm forsinkede finalerunden af Alfred Dunhill Championship, og de førende nåede kun at spille 7 huller inden spillet blev indstillet. Finalerunden genoptages mandag morgen. Inden...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk