Asian TourScott Hend vandt Queen's Cup på Koh Samui

Scott Hend vandt Queen’s Cup på Koh Samui

Australske Scott Hend, der har vundet to gange på Europa Touren og senest True Thailand Classic i marts, kom ikke med i US Open, så han har istedet spillet på Asian Tour i denne uge.

Det resulterede i endnu en sejr i Thailand, da han vandt Queen’s Cup på Koh Samui, hvilket var hans niende i karrieren på Asian Tour.

Efter tredje runde var Hend på andenpladsen, og efter en finalerunde i -4 vandt han i -15 foran Gunn Charoenkul i -14.

Jeunghun Wang, der har vundet både Trophée Hasssan II og AfrAsia Bank Mauritius Open på Europa Touren i år, delte 3. pladsen i -12 med Pavit Tangkamolprasert, Paul Peterson og Prom Meesawat, som førte inden finalerunden.

Victor Østerby deltog også, men missede cuttet.

Sæsonen begynder for alvor til efteråret
$ 300.000 turneringen kommer efter en længere pause på Asian Tour, hvor de fleste almindelige turneringer spilles i sensommeren og om efteråret.

Der har været nogle større turneringer, som også har været tællende på Europa Touren, men dem har Victor Østerby ikke været kvalificeret til via sin kategori fra tourskolen.

Det var Victor Østerby anden turnering på Asian Tour i år, da han i februar blev nr. 58 i Bashundhara Bangladesh Open

Queens’s Cup, resultat

Prom Meesawat
Prom Meesawat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Altin van der Merwe vandt første udgave af Africa Amateur Ch’ship

Altin van der Merwe vandt den første udgave af Africa Amateur Championship efter omspil mod Christiaan Maas og Ivan Verster., hvilket giver en plads...

Forrygende feriefest fortsatte i Herning

Udstillerne på Ferie for Alle oplevede stor interesse fra de 55.497 besøgende, der 23.-25. februar var med til at skabe en sand feriefest i...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk