Asian TourTo eagles gav kun mindre fremgang for Østerby

To eagles gav kun mindre fremgang for Østerby

Thitiphun Chuayprakong vandt Asian Tour turneringen Bashundhara Bangladesh Open, hvor Victor Østerby blev nr. 58.

Efter tredje runde var Victor Østerby nr. 63, og med en runde i +2 rykkede han således fem pladser frem til en 58. plads i +5. Han havde ellers to eagles og to birdies på scorekortet i finalerunden, men også fire bogeys og to dobbeltbogeys.

Victor Østerby
Victor Østerby

Der blev spillet om en præmiesum på $ 300.000, hvoraf vinderen fik $ 54.000, mens Østerby tjente $ 1.005.

Thailandske Thitiphun Chuayprakong gik finalerunden i -4, og vandt i -21 foran landsmanden Sutijet Kooratanapisan i -19 og Shubhankar Sharma i -14.

Det var Victor Østerbys første turnering, siden han fik Asian Tour kortet via tourskolen.

Bliver svært at komme med i de kommende Asian Tour turneringer
De kommende fem uger spilles fire Asian Tour turneringer, som bl.a. også tæller til Europa Touren.

Der er derfor et begrænset antal Asian Tour spillere i feltet, og med sin tourskole kategori kommer Victor Østerby næppe med i disse.

Hele Asian Tour kalenderen er endnu ikke offentliggjort, men tidligere har der været en del co-sanktionerede turneringer i foråret og sommeren. Det vil således formentlig være begrænset, hvor mange turneringer Victor Østerby kan spille frem til efteråret, hvor der er flere almindelige turneringer.

Bashundhara Bangladesh Open, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Cara Gorlei vandt Jabra Ladies Classic

28-årige Cara Gorlei fra Sydafrika vandt sin første professionelle sejr i Jabra Ladies Classic på den sydafrikanske Sunshine Ladies Tour. Linette Holmslykke begyndte finaledagen på...

Reglerne for cuttet i Masters 2024

Op til Masters 2020 blev cut-reglen ændret, så det er top-50 og lige, der klarer cuttet efter anden runde. Den såkaldte ti-slagsregel er afskaffet. Fra...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk