Asian TourWang vandt på Mauritius efter dramatisk afslutning

Wang vandt på Mauritius efter dramatisk afslutning

Sydkoreanske Jeunghun Wang vandt for anden uge i træk, da han vandt AfrAsia Bank Mauritius Open på Four Seasons GC at Anihita.

I sidste uge vandt han Trophée Hassan II efter omspil, mens han på Mauritius hentede fire slag på de sidste 4 huller.

Siddikur Rahman
Siddikur Rahman

Rahman førte med tre slag efter 15 huller
Efter 15 huller af finalerunden førte Siddikur Rahman med tre slag foran Jeunghun Wang, men en dobbeltbogey på 16. og en bogey på 17. hul blev dyr for Rahman.

De to var lige inden 18., og det lignede et omspil, men efter et godt bunkerslag og en birdie vandt Wang i -6 foran Rahman i -5.

Det var de eneste to, som var under par efter fire runder, da Estanislao Goya og Nicolas Colsaerts delte 3. pladsen i par. Andrew Dodt blev nr. 5 i +1 og Brandon Stone nr. 6 i +2.

Jaco Van Zyl og Scot Hend delte 12. pladsen i +4, den forsvarende mester George Coetzee blev nr. 27 i +6 og Soomin Lee nr. 59 i +12.

Sjældent at en spiller vinder to uger i træk
Det er ret sjældent, at den samme spiller vinder to uge i træk. Jeunghun Wang er den blot anden spiller, som de seneste tre år har to Europa Tour turneringer i træk.

Den anden er Rory McIlroy, der vandt WGC – Bridgestone Invitational og US PGA Championship 2014.

Læs mere om banen i rejseartiklen på 19hul.dk
Der spilles på den Ernie Els designede Four Seasons GC at Anihita, som der kan læses mere om i denne rejseartikel af Kim Boje.

AfrAsia Bank Mauritius Open, resultat

Four Seasons GC at Anahita på Mauritius
Four Seasons GC at Anahita på Mauritius

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Herrer: Penge- og pointranglister, 2. oktober 2023

Ugens helt store turnering var naturligvis Ryder Cup, som Europa vandt, men der blev spillet på Asian Tour og Nordic League. Jaco Ahlers vandt Mercuries...

Kampen om kortene spidser til på Lyngbygaard

Sæsonen nærmer sig med hastige skridt sin afslutning. Der resterer kun tre turneringer, og om blot to og en halv uge kan vi sætte...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk