Asian TourWang vandt på Mauritius efter dramatisk afslutning

Wang vandt på Mauritius efter dramatisk afslutning

Sydkoreanske Jeunghun Wang vandt for anden uge i træk, da han vandt AfrAsia Bank Mauritius Open på Four Seasons GC at Anihita.

I sidste uge vandt han Trophée Hassan II efter omspil, mens han på Mauritius hentede fire slag på de sidste 4 huller.

Siddikur Rahman
Siddikur Rahman

Rahman førte med tre slag efter 15 huller
Efter 15 huller af finalerunden førte Siddikur Rahman med tre slag foran Jeunghun Wang, men en dobbeltbogey på 16. og en bogey på 17. hul blev dyr for Rahman.

De to var lige inden 18., og det lignede et omspil, men efter et godt bunkerslag og en birdie vandt Wang i -6 foran Rahman i -5.

Det var de eneste to, som var under par efter fire runder, da Estanislao Goya og Nicolas Colsaerts delte 3. pladsen i par. Andrew Dodt blev nr. 5 i +1 og Brandon Stone nr. 6 i +2.

Jaco Van Zyl og Scot Hend delte 12. pladsen i +4, den forsvarende mester George Coetzee blev nr. 27 i +6 og Soomin Lee nr. 59 i +12.

Sjældent at en spiller vinder to uger i træk
Det er ret sjældent, at den samme spiller vinder to uge i træk. Jeunghun Wang er den blot anden spiller, som de seneste tre år har to Europa Tour turneringer i træk.

Den anden er Rory McIlroy, der vandt WGC – Bridgestone Invitational og US PGA Championship 2014.

Læs mere om banen i rejseartiklen på 19hul.dk
Der spilles på den Ernie Els designede Four Seasons GC at Anihita, som der kan læses mere om i denne rejseartikel af Kim Boje.

AfrAsia Bank Mauritius Open, resultat

Four Seasons GC at Anahita på Mauritius
Four Seasons GC at Anahita på Mauritius

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Thomas Bjørn ser tilbage på Ryder Cup højdepunkter

Thomas Bjørn har fået genvalg som vicekaptajn til Ryder Cup 2025, og i den forbindelse har Ryder Cup Europe lavet videoen ovenfor. Her præsenteres Thomas...

Nu er Guy Kinnings direktør for European Tour Group

Den 2. april 2024 overtog Guy Kinnings jobbet som direktør for European Tour Group, som bl.a. står bag DP World Tour og Challenge Tour....

De fem nyeste artikler på 19hul.dk